Kiitoksia

Päätoimittaja kirjoitti 28.5., että Pieksämäellä on tekemisen meininkiä. Saman olen pannut merkille varmaan monien muiden tavoin.Täällä muun muassa rakennetaan kouluja ja uusia ulkoilu- ja liikuntapaikkoja sekä kunnostetaan katuja.

Kaupungissamme palvellaan hyvin. Olen kevään aikana saanut ammattitaitoista ja ystävällistä hoitoa hiihtolenkillä murtuneen ranteeni vuoksi terveyskeskuksen päivystyksessä sekä lääkärin vastaanotolla että kipsipoliklinikalla.

En malta olla mainitsematta Pieksämäen Vesi Oy:tä. Soitin pari päivää sitten sen päivystysnumeroon. Sain heti kysymykseeni asiantuntijan seikkaperäisen vastauksen.

Sunnuntaina kiersin mieheni kanssa Iso-Parran luontopolun Partaharjussa. Vaihtelevassa maastossa polveileva, hyvin hoidettu polku hoitaa sekä sielua että ruumista. Hienoa, että on panostettu virkistysliikuntaan.

Kuljen lähes päivittäin rantatietä. Olen seurannut kiinnostuneena rantapuiston muodonmuutosta. Hyvällä maulla ja taidokkaasti suunniteltu ja toteutettu ulkoilualue tulee valmistuttuaan toivottavasti kaupunkilaisten ahkeraan käyttöön.

Olemme asuneet tyytyväisinä Pieksämäellä kolmekymmentä vuotta. Voisin tässä vielä kehua monia asioita, mutta mainitsen enää vain paikallisten liikkeiden hyvän asiakaspalvelun.

Toivottavasti me pieksämäkeläiset osaamme olla kiitollisia hyvästä asuinpaikastamme ja arvostamme kaikkea sitä panostusta, jota kaupunki viihtyvyydeksemme tekee.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.