Pieksämäen Lehti varautuu lakkoon, näköislehti vapaasti luettavissa

Maanantaina alkava Postin lakko vaikuttaa myös Pieksämäen lehden jakeluun. Postin ja muiden varhaisjakeluiden yhteydessä jaettavia lehtiä työtaistelu ei koske, ja näin esimerkiksi Savon Jakelun aamujakelut taajamissa toimivat entiseen tapaan.

Perusjakelussa, päiväpostin mukana jaettavat lehdet jäävät jakamatta. Niiden jakeluun on haettu poikkeusjärjestelyjä haja-asutusalueella. Etäjakelussa levikkialueen ulkopuolella menevät lehdet jäävät jakamatta kokonaan.

– Olemme hakeneet jakeluratkaisuja, joissa osa Pieksämäen lehden Postin perusjakelussa olevista lehdistä saadaan jakoon arkipäivinäkin Savon Jakelun hoitamilla viikonloppureiteillä. Tilaajat, jotka hakevat lehtensä heittolaatikoista viikonloppuisin, saavat sen samasta laatikosta myös arkipäivisin lakon aikana, kuluttajamyynnin johtaja Carita Laakkonen kertoo.

Mikäli Pieksämäen lehden asiakas on valinnut lauantain lehden jakelutavaksi maanantain perusjakelun ja heittolaatikko ei ole käytössä, silloin myös lauantain lehti jää saamatta. Tällaisessa tapauksessa kannattaa tiedustella mahdollista heittolaatikkojakelua asiakaspalvelustamme.

Laakkosen mukaan poikkeusalueet ja yksilöidyt heittolaatikkotiedot löytyvät osoitteesta savonmedia.fi/lakko, jonne päivitetään ajantasaista tietoa lakon vaikutuksista kaikkien Savon Media Oy:n lehtien jakeluun.

Lakon aikana Savon Sanomien ja myös muiden Savon Media Oy:n lehtien näköislehdet ovat vapaasti luettavissa. Ne löytyvät kunkin lehden verkkosivuilta.

Tilaaja voi hakea puuttuvan lehtensä myös lehden toimipisteestä. Savon Median toimipisteisiin varataan mahdollisuuksien mukaan myös muita alueen lehtiä. Lehtiä on haettavissa myös lehden toimipisteen ollessa suljettuna.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.