Pieksämäen jäähallista tuli LähiTapiola Areena

Pieksämäen jäähallin uusi nimi tulee olemaan LähiTapiola Areena. Kolmen vuoden ajan ilman nimeä olleella Pieksämäen maamerkillä on nyt nimi, josta se tunnetaan.

Pieksämäen Jäähalli Oy:n puheenjohtaja Jari Janhunen kertoi, että hallille saatiin nimi, kun neuvottelujen jälkeen molempien osapuolten intressit kohtasivat.

– Rahaa suurempi merkitys tässä oli sillä, että jäähallilla on markkinointinimi, koska sillä on vaikutusta hallin julkisuuskuvaan. Toki rahallakin oli merkitystä, Janhunen pohti.

Myyntipäällikkö Timo Kolehmainen LähiTapiolasta linjaa, että yrityksen tarkoitus on korostaa yhä enemmän sen savolaisuutta. Yhteistyö Pieksämäen jäähallin kanssa sopi hyvin tähän kuvaan.

– Haluamme omalta osaltamme vaikuttaa siihen, että täällä olisi asiakkaillamme kiva elää ja voida hyvin, tuemme sen vuoksi jääkiekkoharrastusta täällä kuten kymmeniä muitakin savolaisia urheiluseuroja, Kolehmainen kertoi.

Kun ihmiset liikkuvat, he pysyvät terveempinä ja hyvinvoivempina - se on elämänturvayhtiölle merkittävä asia.

Jäähallin nimeäminen LähiTapiola Areenaksi tukee erottautumista elämänturvayhtiöksi Pieksämäen ympäristössä. Se on samalla linjassa yrityksen tulevien tavoitteiden kanssa.

– Ennen uutta jäähallikautta kerromme lisää mitä muuta yhteistyö jäähallin kanssa tuo tullessaan, Kolehmainen lupaa.

Pieksämäen jäähalli valmistui vuonna 2003. Se tunnettiin aikaisemmin nimellä OP Areena.

Kaupunki on myöntänyt hallin saneeraukseen 60 000 euron määrärahan. Janhusen mukaan ensi viikon keskiviikkona tulee viimeinen korjauksesta kiinnostunut tekemään oman tarjouksensa hallin korjauksesta.

Hallin päivittäminen ei ole ollut rakennusliikkeille kovin kiinnostava kohde. Tarjouksia on tullut niukasti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.