Tekstarit

Tekstarit

Pieksämäen Lehdessä 8.8.2019 ollut haastattelu Veikko Kukkosesta kosketti. Veikko, olet fiksu rohkea nuori mies ja toivon elämääsi kaikkea hyvää. Onneksi löysit nopeasti ratkaisun, jotta toipumisesi ja opiskelusi pääsi jatkumaan. Hienoa, että nuoret osaavat pitää puoliaan tärkeissä asioissa ja uskaltavat tuoda niitä myös esille. Tätä tarvitaan myös sisäilma-asioissa.

Kiitos hienosta esityksestä VR näytelmäkerholaiset Poleenissa Hullu pappi näytelmästä. Hieno esitys, lavasteet ja vaatetus.

Miksi Pieksämäen kaupunki tuhlaa verorahoja lähettämällä asiakkaita Attendoon? Liisa Heikkisen yritys tarjoaa palvelut huomattavasti edullisemmin. Olette vastuussa kaupunkilaisille.

Miksi kaupungin virkailijat eivät vastaa sähköposteihin? Olisi kätevää, kun on paljon asiaa selitettävänä. Luulin olevan ystävällisempi tapa kuin puhelimessa roikottaminen. Tähänkään ei tietenkään tule vastausta.

Kiitokset VR:n näytelmäkerholle hyvästä esityksestä ”HULLU PAPPI” Ei ollut pitkäveteinen. Todella hauska. Hyvää jatkoa teatterilaiset.

Maanantain lehdessä povattiin alueelle kunnon sadetta kahden pisaran voimalla. Muut lehdet ennusti poutaa ja aurinkoinen päivä se olikin. Mistähän kaivettiin pieleen mennyt ennustus?

Taloyhtiön asukas omistaja tai vuokralainen aloita oma ekotyösi. Pidä kotisi roskakatos järjestyksessä. Roskat niille kuuluviin astioihin ja pahvit viikattuina.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.