TekstaritKirsin sekahedelmäsoppa: henkisyys ja hengellisyys, enkelit, jumalan äidit, usko ja äiti maa. Voi hyvät hyssykät, mikä eksytys! Oli miten oli, kunhan ei sotketa HENGELLISYYTTÄ henkisyyteen. Hengellisyys on ihan eri asia kuin tämä ”maailmankatsomus

Tekstarit

Kirsin sekahedelmäsoppa: henkisyys ja hengellisyys, enkelit, jumalan äidit, usko ja äiti maa. Voi hyvät hyssykät, mikä eksytys! Oli miten oli, kunhan ei sotketa HENGELLISYYTTÄ henkisyyteen. Hengellisyys on ihan eri asia kuin tämä ”maailmankatsomus”. Jeesus on hengellisyyden ydin, sitä eivät ole enkelit. Raamattu opettaa, jolla ei ole Poikaa, ei ole Isääkään. Minne joutuu rukous, ilman oikeaa osoitetta?

Mene ”Miksi kaupunki salli tämän?” Savontien varteen seisomaan. Siinä vastaan kävelee ”huumeenkäyttäjiä” varmemmin kuin Attendon yksikön ympärillä. Mielenterveyskuntoutuja, vaikka masentunut, voi joskus olla kuka tahansa meistä. Onneksi asuntoja tulee niitä tarvitseville.

Ei tule asuntoja Anolaan, miksei kokeilla siirtolapuutarhaa? Paikka mikä parhain.

Olin lastenlasteni kanssa katsomassa Ihmemaa Oz:ia Pieksämäellä. Näyttelijät olivat niin ihania, taitavia ja reippaita kaikki yksin ja yhdessä. Sydänlämpöiset kiitokset!

Onko Kangaskadulta veturitallille menevästä tiestä tullut romutusautojen varastointialue. Saman omistajan autot seisoo päiviä, jopa viikkoja parkissa.

Sinä pitkäkarvainen kirjava kissa Siilinkankaalla, tämän luettuasi sovitaanko että tarpeiden tekeminen loppuu heti naapureitten pihoille ja käytäville.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.