TekstaritMun mielestä tässä kaupungissa pitäs olla leirintäalue, jossa asuntovaunuille olis selkeä paikka, missä olis palvelut lähellä. Nyt kaupungintalon viereen saa helposti: on sähköt, vesipisteet ja parkkipaikka.

Tekstarit

Mun mielestä tässä kaupungissa pitäs olla leirintäalue, jossa asuntovaunuille olis selkeä paikka, missä olis palvelut lähellä. Nyt kaupungintalon viereen saa helposti: on sähköt, vesipisteet ja parkkipaikka.

Ei maksa miljoonia, tuo päin vastoin tuloja nopeaa. Vaikka heti käyttöön, ei jahkailua.

Pieksämäen Lehden Hiekanpään aluetta käsitelleessä jutussa (22.6.) olisi ollut kohtuullista mainita myös alueen suunnittelijat ja heidän työpanoksensa Hiekanpään uudistuneeseen ilmeeseen.

Entiseen Savonsolmuun tulisi loistava seniorikoti, ei tarvitse uutta rakentaa.

Talvella väsynyt tuttava kertoi, että vanhukselle ei löydy edes intervallipaikkaa. Normaalijärjen mukaan kaupunki rakentaa sitä, mille on tarvetta.

Kuntalaisten mielipiteitä on ehdottomasti kunnioitettava. Olisi päättäjiltä myös kohteliasta vastata, kun kysytään. Kiitos Risto M. Valitettavasti vahvistit epäilyni.

Koko kaupungin häpeä Välikadun puisto!

Mitä on tapahtunut Tahiskan uimarannalle, kun puomi on vedetty laitureiden välille? Onko se kielto mennä siitä syvemmälle? Ja miksi laituri on rikki?

Eikö sinne voi laittaa selvää merkintää, voiko uida ja mennä koko järveen siitä kohtaa.

Eka kerran tänä kesänä siihen aamulla mentiin ja pois oli käännyttävä, kun ei uskaltanut, eikä tiedetty, miksi poimi oli vedetty.

Niinpä mentiin Vangasjärveen tuttuun ja turvalliseen. Eikö Tahiska ole lapsillekin jo vaarallinen paikka. Turvallisia tunteja kaikille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.