TekstaritNäytelmä Hullu Pappi Poleenissa on katsomisen arvoinen. Se on historiallinen kertomus mielenkiintoisesta ajanjaksosta 400 vuotta sitten. Näyttelijät ovat hyviä rooleissaan. Näytelmä sisältää sekä tragiikkaa että komiikkaa. Puvustus ja lavastus ova

Tekstarit

Näytelmä Hullu Pappi Poleenissa on katsomisen arvoinen. Se on historiallinen kertomus mielenkiintoisesta ajanjaksosta 400 vuotta sitten. Näyttelijät ovat hyviä rooleissaan. Näytelmä sisältää sekä tragiikkaa että komiikkaa. Puvustus ja lavastus ovat puhuttelevia.

Ihmettelen kuka opettaa mopoilijoille, mopoautoille ja nelipyöräisille levysoittimille liikennesääntöjä. Jatkuva meno ja mieletön melu terrorisoivat koko kaupunkia. Pyöräteiden käyttö on täällä täysln tuntematonta. Kaupungin penkit viedään heti koulujen alettua näiden ajo-neuvojen pysäköintipaikoille! Kts.keskuskoulu ja torin parkkipaikka!

Talvi tulee ja mopopoikien vehkeet ehkä jäätyy talliin. Metsästys/harrastekoirien aiheuttama mekkala ei sen sijaan hiljene koskaan. Kaupunkialueella isojen koirien pito aiheuttaa naapureille piinavaa ja jatkuvaa tuskaa. Koirat kiljuu ja louskuttaa keskellä kaupunkia joka kerta kun pupujussi vilahtaa häkin nurkalla. Koiran liikuttaminen ja ulkoilu on vähäistä. Muun ajan koira/koirat huutavat häkissä. Suomi on pitkä maa ja maaseudulle mahtuu harrastamaan ajokoiria ja huskeja.

Porukalla on mietitty ja kummastuttaa kovasti, että miten joku maksaa pääsylippunsa siitä, että seuraa toisen kännykän käyttöä??? Eikös sitä mennä seuraamaan, mitä lavalla tapahtuu, eikä kanssaistuvien tekemisiä??

Lauri Sinkkonen valitti terveyskeskuksen toiminnasta. Itse olen kokenut asiani päinvastaisesti. Kyselin labratutkimukseen pääsemistä ja sain omaseurantapostia, labralähetteen, kiireettömän ajan hoitajalle ja vielä lääkäriajankin! Hyvä!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.