TekstaritParahin mielensä pahoittanut, en ole valtuutettu, varalla vain. En näin ollen ole paljoa viranhaltijoiden kanssa tekemisissä lukuunottamatta perusturvaa, missä fiilis on parantunut Tuija Haataisen lähdettyä. Ei tosin minun ansiostani vaan Paula Ti

Tekstarit

Parahin mielensä pahoittanut, en ole valtuutettu, varalla vain. En näin ollen ole paljoa viranhaltijoiden kanssa tekemisissä lukuunottamatta perusturvaa, missä fiilis on parantunut Tuija Haataisen lähdettyä. Ei tosin minun ansiostani vaan Paula Tiihosen, joka on tuonut avoimuutta päätöksentekoon.

Arvoisa Hikipinko, tarkoitukseni oli heittää hiukan liioitellen 10 000 vuotta, mutta yksi nolla lipesi liikaa. Olet kuitenkin oikeassa, huonoissakin huumoriyritelmissä tulee faktojen olla kohdallaan.

Vanhustenhoidon kanssa taistelu on epäinhimillisen kovaa. ”Paikat on täynnä” on ilmeisesti automaattisesti ensimmäinen vastaus. Jo kauan ennen koronaa. Vaikka vanhus täyttäisi kaupungin asettamat pisterajat laitoshoitoon. Kovetin sydämeni täysin ja ilmoitin, että lopetan kaiken avustamisen ( tunteja päivässä). Paikka löytyi. Kaupunki on laitettava selkeästi vastuuseen, joka heille kuuluu.

Turhat kiinteistöt purettava. Niillä saadaan paljon säästöjä kun vuositasolla lasketaan ja paljonko korjataan turhia kaupungin omistamia sekä yms. kiinteistöjä. Esim. Virtasalmen entinen kunnantalo joka on vesivahingot kärsinyt homepesä, kirjastonhoitajan olisi terveempi siirtyä Poleeniin. Lampolahden kulmassa kaupungin tontilla seisovan kiinteistön voisi purkaa. Entisen kaupungintalon voisi purkaa, eiköhän se arkisto muuallekin mahtuisi sieltä. Turhan kallista ylläpitää näitä kiinteistöjä. Voisitteko laskea, kuinka paljon näiden sekä muiden kiinteistöjen hoitoon menee rahaa vuosittain ja purkaa näitä pois jo jopa ensi vuonna.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.