TekstaritSuomen suosituin asumismuoto on omakotitalo. Ovatko rikkaat kiinnostuneita kerrostaloasunnoista? Epäilen. Heillä on hienot omat talot tarkoin harkituilla paikoilla. Kesäasunnot järvien rannoilla. Ei se Lampolahden ranta niin ihmeellinen paikka ole

Tekstarit

Suomen suosituin asumismuoto on omakotitalo. Ovatko rikkaat kiinnostuneita kerrostaloasunnoista? Epäilen. Heillä on hienot omat talot tarkoin harkituilla paikoilla. Kesäasunnot järvien rannoilla. Ei se Lampolahden ranta niin ihmeellinen paikka ole! Sen sijaan pieksämäkeläiset rakastavat Big Wheelsiä.

En tiennyt kuinka voisin kaikista kukista joita sain 28.6. Vanha värssykirja opasti kiittäen taaksepäin, toivoen eteenpäin, rukoilen ylöspäin.

Valtuutettu Esa Annalan vaalilupaus oli aikanaan parantaa sekä kehittää luottamushenkilöiden sekä virkahenkilöiden välistä yhteistyötä sekä luottamusta. On luonnollista, että valitun muisti on lyhyt etenkin vaalivuoden taas lähestyessä. Samaan malliin hänkin täällä käsiään pesee muiden valtuutettujen kanssa.

Rantasalmella tori fiksu nuorimies päivysti infopisteellä ja opasti matkailijaa.

Esa Annalan katkerahkossa yleisönosastokirjoituksessa (PL 25.7.20) oli mahdollisten asiattomuusvirheiden lisäksi myös selvä asiavirhe: Annala antoi ymmärtää Gizan pyramidien olevan satatuhatta vuotta vanhoja! Historiantutkijoiden mukaan näyttävimmät Egyptin pyramideista ovat enintään viisituhatta vuotta vanhoja.

Mitä tapahtuikaan 1950-puolivälissä? Muistanko? En kai. Vilkaisu käsiin. Siinä ne lepäävät. Vanhan naisen ryppyiset kädet. Tämä päivä, paluu.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.