TekstaritTalvi tulee. Yläristin ja Kangaskadun välisellä alueella ei edelleenkään ole ruokakauppaa. Vapaassa markkinataloudessa me autottomat, vanhat tai sairaat saamme vapaasti tulla toimeen tai olla tulematta. Voisiko entisen lyseon tontille rakentaa hyv

Talvi tulee. Yläristin ja Kangaskadun välisellä alueella ei edelleenkään ole ruokakauppaa. Vapaassa markkinataloudessa me autottomat, vanhat tai sairaat saamme vapaasti tulla toimeen tai olla tulematta. Voisiko entisen lyseon tontille rakentaa hyvin varustetun ruokakaupan? Pikku Koo aikanaan teki hyvää liiketulosta. Osoitan huolemme kaupunginjohtaja Ulla Nykäselle. Että edes joskus joku vastaisi!

Lukekaa hyvät ihmiset Jessikka Aron kirja ”Putinin trollit”. Suosittelen erityisesti perussuomalaisia äänestäville. Lukekaa ensin ja tehkää johtopäätökset vasta sitten.

Nyt on hyvä aika erota kirkosta, jos et halua tukea kirkon sisällä käytävää valtataistelua. Ennen marraskuun kirkolliskokousta, jossa jälkeen kerran kristityt homot tullaan hylkäämään.

Pulpahtihan se kateus taas Pieksämäen kehityksen estoksi (Liikuntahalli) ja uusi Savolakin (MM) on löytynyt jarruksi.

Lämmin kiitos erinomaisen onnistuneesta Häkkilän Vanhan ajan Kekri-tapahtumasta 2.11.kaikille osapuolille; Terho, Jari, Juhani sekä huippukokki Jouni, Marianne&Ville!

Säästääkö kaupunki katuvaloissa? Jos ei, niin lampunvaihtajat töihin nyt, eikä maaliskuussa, niin kuin menneinä vuosina.

Silloin tällöin kuulee väitettävän, ettei helvettiä ole olemassa. Kannattaisi lukea Raamattua, niin saisi asiasta oikeaa tietoa. Olisi hirmuista herätä todellisuuteen liian myöhään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.