26 kertaa kortitta ajosta kärynnyt huumekuski oli matkustajana toisen huumekuskin autossa, josta löytyi varastettua tavaraa

28-vuotias kuopiolainen huumekuski kärysi ratista kello 22 aikaan Kuopion Haapaniemellä. Poliisin huumetesti näytti positiivista amfetamiinille ja kannabikselle.

Autoa ajaneella miehellä ei ole ajo-oikeutta. Hän on jäänyt vuoden aikana jo 25 kertaa kiinni ratin takaa, vaikka hänellä ei ole ajokorttia. Hänen autossaan oli myös siirtotarrat, jotka eivät siihen kuuluneet.

Poliisi epäilee miestä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä ajoneuvorikkomuksesta.

Poliisipartio pysäytti kolmen aikaan keskiviikkoyönä henkilöauton Satamakadulla Kuopiossa. Autoa ajoi kuopiolainen 37-vuotias mies, jolle huumetesti näytti positiivista amfetamiinille ja kannabikselle. Hän oli myös ajokiellossa.

Autossa oli varastettuja työkoneita ja kolme matkustajaa, joista yksi oli sama mies, joka kärysi ratista aiemmin illalla Haapaniemellä. Poliisi otti kaikki autossa olleet kiinni epäiltynä varkaudesta. Auton kuljettajaa epäillään lisäksi rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.