-30 astetta voi mennä rikki myös Savossa

Sää jatkuu Pohjois-Savossa loppuviikolla enimmäkseen poutaisena.

- Kylmää on myös luvassa. Lämpötila pysyttelee 15-20 miinusasteessa. Tässä vaiheessa näyttää siltä, että myös viikonloppu jatkuu samanlaisena ja vaihtelevan pilvisenä, kertoo päivystävä meteorologi Anssi Vähämäki Ilmatieteen laitokselta.

Ilmatieteen laitokselta ennustetaan, että pakkaslukemat voivat laskea tällä viikolla jopa 30 asteeseen. Kylmintä on näillä näkymin keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Tuolloin pakkanen voi kiristyä 30 asteeseen Oulun seudulla ja Keski-Suomessa. Etelä-Suomessakin voi olla jopa 25 astetta pakkasta.

- Näissä pakkasissa on sen verran vaihtelua, että jonain hetkinä -30 astetta voi mennä rikki pilvisillä paikoilla myös Pohjois-Savossa, Vähämäki sanoo.

- Viikon lopulla säähän tulee hieman väliaikaista lauhtumista, mutta se jää enemmän Länsi- ja Etelä-Suomeen eikä yletä Pohjois-Savoon.

Lumisateita ei ole tällä viikolla luvassa juuri minnekään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Savo

Varoitus: Vesisateen liukastamat väylät hyvin liukkaita maanantainakin

Henkilökortteja haettiin ennätysmäärä viime vuonna – hinnan alennus voi lisätä kysyntää tänäkin vuonna

Valepoliisien apurit piilottivat 68 000 euroa vanhuksen rahoja – laajasta vyyhdistä annettiin jo 46:s tuomio

Matkakeskusta odotetaan hartaasti, mutta vanhoihin linja-autoasemiin kulkijoilla voi olla vahvakin tunneside – tältä Kuopiossa näytti ennen

Poliisi saa Kuopioon uusia poliisiautoja – viime vuonna hälytystehtävien määrässä näkyivät veitset ja huumeet

Nuori kuljettaja ajoi Kuopiossa 159 kilometrin tuntinopeutta

Hornet-ohjaajat harjoittelevat USA:n Stratotankerin kanssa

Joka kerta tuntuu kurjalta lähteä pois", sanovat Mari Kuvaja ja Sami Visa Tahkon-mökillään ja vieraatkin rakastuvat paikkaan – tällä kertaa mökille lensi F1-toimittaja Mervi Kallio

Yhä useammin Tahkon-mökkiä emännöivät miniä ja anoppi yhdessä – kiinteistövälittäjät ja tilasto kertovat, millä hinnoilla mökkikaupat kätellään

Ystävykset Mari ja Sari, 27 vuotta, molemmilla esikoisvauvat ja samannimiset miehet - "No onhan meillä aika paljon yhteistä!"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.