Henkilöauto törmäsi rivitalon puuaitaan Siilinjärvellä tiistai-iltana – Poliisin mukaan tapahtumien tarkka kulku on vielä epäselvä

Henkilöauto törmäsi tiistai-iltana kello 19 rivitalon puuaitaan Siilinjärvellä Hirvenpolulla. Auto oli ajanut kahden huoneiston pihamaan ja piha-aitojen läpi ja pysähtynyt lopulta kolmannen huoneiston aitaan. Vaurioita tuli aidan lisäksi pihojen irtaimistoon ja talon ulkoseinään. Pelastuslaitos joutui purkamaan yhden terassin rakenteita romahdusvaaran vuoksi.

Autoa kuljettanut mies kuljetettiin tarkistettavaksi Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Muita henkilövahinkoja ei tullut.

Poliisin mukaan tapahtumien tarkempi kulku on vielä epäselvä. Auto on ilmeisesti tullut Sandelsintieltä ja kääntynyt Hirvenpolulle, jossa on tapahtunut jotain, minkä vuoksi auto on ajautunut asuntojen pihaan. Kuljettaja itse ei muista tapahtumista muuta kuin sen, että ympärillä oli rytissyt ja auto oli mennyt rivitalon aitojen läpi.

Alkoholilla ei epäillä olleen osuutta asiaan. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Selvitettävänä ovat muut kuljettajan ajokuntoon vaikuttaneet seikat.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.