Iisalmen seurakunnan diakoniatyö jakoi jouluna avustuksia yli kolmelle sadalle lapsettomalle pariskunnalle ja yksinäiselle

Iisalmen seurakunnan diakoniatyö jakoi jouluna avustuksia yli kolmelle sadalle lapsettomalle pariskunnalle ja yksinäiselle. Iisalmen seurakunnan diakoniatyö jakaa vuosittain jouluavustuksia avustusmäärärahojen ja mahdollisesti saatavien lahjoitusten turvin. Lahjoituksia kertyi tänä vuonna niin runsaasti, että jouluavustuksia pystyttiin jakamaan yli kolmelle sadalle hakijalle.

– Linjasimme tänä jouluna niin, että kohdennamme avustukset yksinäisille ja lapsettomille pariskunnille. Yllättävää kyllä, tästä tuli kiitosta kautta linjan: niin yksinäisiltä kuin perheellisiltäkin sekä yhteistyötahoilta. Monet totesivat, että hyvä näin, johtava diakoniaviranhaltija Anne Pulkka Iisalmen seurakunta

Lahjoituksia tuli SPR:ltä, nimettömiltä lahjoittajilta, yksityishenkilöiltä, yhteisöiltä, Lions Club Iisalmelta, Kankaan Martoilta, HalpaHallilta ja K-rauta Masalta. HalpaHallin ja K-rauta Masan tekemät lahjoitukset kohdistetaan lapsiperheisiin lahjoittajien toiveiden mukaisesti ja ne jaetaan tänä vuonna eli 2020.

Iisalmen seurakunnan diakoniatyö kiittää kaikkia lahjoittajia lämpimästi lahjoituksista, jotka tekivät mahdolliseksi jakaa joulumieltä niin monelle avun tarvitsijalle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.