Itä-Suomen poliisille kertyi 492 tehtävää juhannusaattona – Tiedotti tehtävistä Twitter-tilillään: "Poliisi kehoittaa pitämään juhannustaikoja tehdessä yleisellä paikalla housut jalassa"

Juhanusaatto piti poliisit kiireisinä perjantaina. Itä-Suomen poliisi kertoo Twitter-tilillään, että yhteensä juhannusaaton tehtäviä poliisille Itä-Suomessa kertyi 492 kappaletta. Näistä 194 tehtävää oli Pohjois-Savossa.

Etelä-Savossa tehtäviä oli 178 ja Pohjois-Karjalassa 120. Poliisia kertoo, että eniten heitä työllisti rattijuopumukset, häiriökäyttäytymiset ja henkeen ja terveyteen kohdistuvat rikokset.

Itä-Suomen poliisi seurasi juhannuksen viettoa ja päivitti Twitter-tililleen kaikki tehtävät juhannusaatto yönä kello 16:00-0:55 välillä tulleet tehtävät. Twittermaratoonin twiittejä pääset edelleen lukemaan Itä-Suomen poliisin twitter-tililtä.

 

Tässä muutamia esimerkkejä twiiteistä:

 

 

 

Poliisi tiedotti puolen yön jälkeen, että noin 3/4 tehtävistä ei pystytty twiittamaan. Tehtävät, joista twittiä ei tullut olivat poliisin oma-alotteisia tehtäviä sekä neuvontatehtäviä, jotka eivät aiheuttaneet poliisi paikallakäyntiä.

Poliisi myös twiittasi, että kiireen ollessa kovimmillaan joitakin tehtäviä jouduttiin priorisoimaan. "Jotkut tehtävät, jotka ehkä normaalina arkipäivinä olisivat aiheuttaneet poliisin paikalla käynnin, hoidettiin joko puhelimella tai jätettiin uuden ilmoituksen varaan," Itä-Suomen poliisi kirjoittaa Twitter-tilillään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.