Jälleen vaarallinen vesijettionnettomuus Kuopiossa – kolme loukkaantui

Kuopiossa sattui jo kesän toinen vaarallinen vesiliikenneonnettomuus, kun vesijetti törmäsi pulpettiveneeseen Rauhalahdessa Kallavedellä sunnuntai-iltana.

Palomestari Antti Korhonen arvioi, että vesijetin kuljettaja menetti kulkuneuvonsa hallinnan ja ajautui pulpettiveneen keulaan. Sekä vesijetissä että veneessä oli kaksi henkilöä.

– Pulpettivene oli jo ohittanut vesijetin, kunnes vesijetti alkoi lähestyä uudestaan venettä. Vesijetin kuljettaja saattoi menettää kulkuneuvon hallinnan veneestä tulleiden aaltojen vuoksi ja ajautui veneen keulaan, Korhonen kertoo.

Vesijetin kuljettaja ja matkustaja joutuivat veden varaan. Pulpettiveneen kuljettaja ja matkustaja puolestaan kaatuilivat veneessä, mutta pysyivät sen sisällä.

Vesijetin kuljettaja ja matkustaja pääsivät uimaan jettiin ja edelleen rantaan. Ensihoito tarkasti kolmen vammoja neljästä onnettomuuden osallisesta, mutta vakavilta loukkaantumisilta vältyttiin.

Turma oli jo toinen vesijettionnettomuus tänä kesänä Kuopiossa. Kesäkuussa vesijetin kuljettaja loukkaantui törmättyään päin moottorivenettä Kuopion Väinölänniemen edustalla.

Poliisi tutkii sunnuntai-illan onnettomuutta. Savon Sanomat ei sunnuntai-illtana tavoittanut poliisia kertomaan, millä rikosnimikkeellä se onnettomuutta tutkii.

Onnettomuus tapahtui Rauhalahden leirintäalueen edustalla noin kello 19.35.

Lue myös: Vesijetillä temppuillut törmäsi moottoriveneeseen Väinölänniemellä
 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Vesijetillä temppuillut törmäsi moottoriveneeseen Väinölänniemellä