Jengiläisen epäiltiin hävittävän omaisuuttaan piiloon entiseltä puolisolta

Itä-Suomen hovioikeus määräsi 38-vuotiaan miehen omaisuutta takavarikkoon 120 000 euron edestä. Mies on tunnettu Helvetin Enkelien jäsen.

Hovioikeus alensi aiempaa käräjäoikeuden antamaa päätöstä määrätä turvaamistoimena takavarikkoon miehen omaisuutta 150 000 eurolla.

Takavarikoitu omaisuus kattaa korkoineen tasingon, jota miehen entinen puoliso vaatii mieheltä. Miehen ja naisen välinen ositus omaisuudesta ei ole lainvoimainen, koska mies on valittanut siitä tuomioistuimeen. Nainen on vaatinut lopullista ratkaisua odottaessaan jengiläisen omaisuudesta osaa takavarikkoon, jotta mies ei ehdi hävittää sitä.

Oikeudenkäyntiaineiston mukaan nainen väittää osoitteettoman jengiläisen omistaneen useilla paikkakunnilla Etelä-Suomessa ja Savossa omakotitaloja tai muita kiinteistöjä, joita hän on onnistunut naisen mukaan myymään keskeneräisestä omaisuuden osittamisprosessista huolimatta.

Naisen oikeuteen toimittaman turvaamistoimihakemuksen mukaan jengiläinen on omistanut kolme tai neljä kiinteistöä, puolet yhdestä kiinteistöstä sekä useita vesi- ja muita kulkuneuvoja.

Oikeudessa mies ei kiistänyt myyneensä omaisuuttaan kesken ositusprosessin, joten tuomioistuin katsoi olevan vaarana, että mies kätkee, hävittää tai luovuttaa omaisuuttaan naiselle vahingollisella tavalla. Sekä käräjä- että hovioikeus olivat asiasta samaa mieltä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Savo

Ilmoitukset koronaoireista kasvaneet rajusti Savossa – THL: voi ennakoida uusia tartuntoja

Koko Pohjois-Savo oli helteessä lauantaina – hikisimmät oltavat Vesannolla

Rattijuopot työllistivät poliisia perjantai-iltana ja lauantain vastaisena yönä

Marjapoimurista tuli hittituote – Osasta kauppoja poimurit ovat loppuneet, osa saa vielä pieniä eri myyntiin

Oppositiossa toimiminen on turhauttanut kansanedustaja Markku Eestilää – "Vaikuttamismahdollisuuksien vähenemisen tuntee"

Kansanedustaja Markku Eestilä ei iljennyt kulkea ihmisten ilmoilla kohutun käräjäoikeuspäätöksen jälkeen – toivoo nykyhallituksen korjaavan virheen

Koronarokotteen kehittäjä kiirehtii Huoltovarmuuskeskuksen rahoitusta viruslääkkeiden valmistajille

Kymmenen tunnin nostalgiareissu Lentävän Kalakukon hengessä

Ulkojuhlat virkistävät, kun omaisten vierailut ovat vähissä – Kuopion palvelukeskuksissa varaudutaan jo koronasyksyyn

Varkaudessa pyöräilijää puukottanut mies on vangittu

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.