Jengiläisen epäiltiin hävittävän omaisuuttaan piiloon entiseltä puolisolta

Itä-Suomen hovioikeus määräsi 38-vuotiaan miehen omaisuutta takavarikkoon 120 000 euron edestä. Mies on tunnettu Helvetin Enkelien jäsen.

Hovioikeus alensi aiempaa käräjäoikeuden antamaa päätöstä määrätä turvaamistoimena takavarikkoon miehen omaisuutta 150 000 eurolla.

Takavarikoitu omaisuus kattaa korkoineen tasingon, jota miehen entinen puoliso vaatii mieheltä. Miehen ja naisen välinen ositus omaisuudesta ei ole lainvoimainen, koska mies on valittanut siitä tuomioistuimeen. Nainen on vaatinut lopullista ratkaisua odottaessaan jengiläisen omaisuudesta osaa takavarikkoon, jotta mies ei ehdi hävittää sitä.

Oikeudenkäyntiaineiston mukaan nainen väittää osoitteettoman jengiläisen omistaneen useilla paikkakunnilla Etelä-Suomessa ja Savossa omakotitaloja tai muita kiinteistöjä, joita hän on onnistunut naisen mukaan myymään keskeneräisestä omaisuuden osittamisprosessista huolimatta.

Naisen oikeuteen toimittaman turvaamistoimihakemuksen mukaan jengiläinen on omistanut kolme tai neljä kiinteistöä, puolet yhdestä kiinteistöstä sekä useita vesi- ja muita kulkuneuvoja.

Oikeudessa mies ei kiistänyt myyneensä omaisuuttaan kesken ositusprosessin, joten tuomioistuin katsoi olevan vaarana, että mies kätkee, hävittää tai luovuttaa omaisuuttaan naiselle vahingollisella tavalla. Sekä käräjä- että hovioikeus olivat asiasta samaa mieltä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Savo

Milloin Savon viisi järveä jäätyvät? Osallistu perinteiseen jääveikkaukseen ja voita lahjakortti

Kerrostalon käytävään sumutettiin yskittävää kaasua – paprikasumute haisi koko rapussa

Nuori mies ajoi humalassa rajusti ulos tieltä – auto kynti ojaa ja lensi sitten katolleen

Sekava, kengätön mies riehui metsässä – ajoi sitä ennen myös tahallaan kolarin

Kuopion Vesi varoittaa: vesi voi värjääntyä Kuopion keskustassa keskiviikkona

Suomalaisen Jonin eroottiset piirustukset naisista pääsivät Lontoon huippunäyttelyyn

Hornetit harjoittelevat yöhön asti tällä viikolla

Kompassi on kotouttanut maahanmuuttajia 20 vuotta – "En sanoisi, että suomi on vaikeaa vaan se on hyvin erilainen kieli"

Pohjois-Savon Perusnaisten puheejohtajaksi Vuokko Hämäläinen

Kaupunginteatteri juhlisti KuPSin kultaa näyttävällä tavalla

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.