Joku halusi kypärän naisen kuvilla

Pieksämäen ABC:llä vieraillut mopoilija pettyi palatessaan ajokilleen perjantai-iltana. Mopon päältä oli varastettu Airho-merkkinen crossikypärä ja Scott-merkkiset ajolasit.

Varastettu kypärä on värikäs ja helposti tunnistettava. Siinä on muun muassa kultaisia raitoja ja naisten kuvia. Ajolasit ovat väriltään mustasinivalkoiset.

Kuopiontiellä ilkivaltaa

Joku puhkoi renkaat kerrostalon parkkipaikalle pysäköidystä autosta perjantain ja lauantain välisenä aikana Pieksämäellä. Osoitteeseen Kuopiontie 4-10 jätetyssä autossa oli lauantaiaamuna kuudelta kolme tyhjää rengasta.

Lisäksi auton takaovea oli naarmutettu ja lämmitysjohto anastettu.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Savo

Matti Kuosmanen odotti seitsemän vuotta, jotta hän saisi VR:ltä vanhoja junavaunuja – nyt ne viedään Nilsiään näyttävässä kuljetuksessa

Luke uudistaa toimipaikkansa Maaningalla – tutkimus hyppää digiaikaan

Elisan 5G-verkko laajeni kolmannelle paikkakunnalle Pohjois-Savossa

Pohjois-Savossa kaksi uutta koronavirustartuntaa, tartuntaketjuja selvitetään – molemmat tartunnat kotimaasta

Suloinen, mutta uhanalainen liito-orava voi laittaa kaavoitukset uusiksi – Nyt Kuopiossa papanoitu Tekun kaavan päälle

Kuopio ei noudata valtakunnallista linjausta: Ei testaa koronaa viikonloppuisin – Viikolla testeihin pääsee maanantaita lukuun ottamatta hyvin

Yrittäjät, piispa ja Kuopion kaupunginjohtaja keskustelivat yrittäjiä kurittaneesta keväästä – Tukea oli saatavilla, mutta kaikki eivät uskaltaneet hakea sitä

Ilmoittautuminen kansalaisopistoon alkoi rynnistyksellä – suosituimmat kurssit täyttyivät jo aamupäivällä

Iskikö sarjakakkija Varkaudessa? Pussilantaipaleen uimarannan vesi on taas bakteerien pilaamaa

Veronpalautukset toivat vilskettä kauppoihin niin paljon, ettei kodinkoneliikkeestä ehditty asiaa kommentoimaan – "Veronpalautukset aktivoivat, kun ne tulevat tilille"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.