Kallavesj´-messut korkattiin Kuopio-hallissa: Mukana lähes 100 venettä - Kävijätavoite 25 000

Kallavesj´-messut avattiin Kuopio-hallissa perjantaina. Tänä vuonna mukana on ennätysmäärä venealan toimijoita ja veneitä.

Edustettuina ovat muun muassa kaikki kuopiolaiset venealan liikkeet, ja näytillä on kaikkiaan lähes sata erilaista venettä.

– Se kertoo siitä, että messujen kiinnostus on hyvällä tasolla. Maailmantalouden tilanne vaikutti vielä joitakin vuosia sitten messuihinkin, mutta viime vuosina messut ovat kasvaneet vuosi vuodelta, kertoo messupäällikkö Jani Kelo.

Esimerkiksi vapaa-ajankoneita myyvä Yamaha Center -ketju teki paluun messuille monen vuoden tauon jälkeen. Sen osasto on messujen toiseksi suurin.

Veneiden lisäksi ohjelmassa on luvassa työnäytöksiä, tietoiskuja, luentoja ja kalastusvinkkejä. Myös viime vuoden messujen suosikkia sup-lautailua on mahdollista kokeilla.

Sunnuntaina ohjelmassa on maailmanympäripurjehtija Seppo Häyrisen luento. Messujen ohjelmassa on päivittäin myös Kallavesj’ muotinäytös, joka esittelee tulevan kesän trendit.

Messut järjestetään Kuopiossa 56:tta kertaa. Kävijätavoite on viime vuosien tasolla eli 25 000 kävijässä.

Messujen aukioloaikoja laajennettiin tänä vuonna perjantaina ja lauantaina. Lauantaina messut jatkuvat kello 18:aan ja sunnuntaina kello 16:een.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.