Kansalaisopistossa voi opiskella liki 20 eri kieltä

Kuopion kansalaisopisto tarjoaa kaupungin säästötalkoista huolimatta entiseen tapaan laajan ja monipuolisen mahdollisuuden opiskella ja kehittää itseään. Alkavalla syyslukukaudella on ainealueita yksitoista ja kursseja 650 kaiken ikäisille opiskelijoille.

Kursseja pidetään Kuopion kaupunkialueella, eteläisellä ja läntisellä maaseudulla, Riistavedellä, Vehmersalmella ja Karttulassa.

Opetusministeriö on myöntänyt opintoseteliavustusta opiskelijoille lukuvuodeksi 2009-2010. Avustus on suunnattu yli 63-vuotiaille, eläkeläisille ja maahanmuuttajille. Opintosetelikursseja on 83. Niihin opiskelijalle myönnetään kymmenen euron alennus. Avoimen opetuksen päivämaksusta annetaan yhden euron alennus.

Kansalaisopistossa voi opiskella lähes 20 eri kieltä. Kielikursseja järjestetään perustasoilta aina vaativimpiin ylemmän keskitason kursseihin. Liikunnan kurssien runsas valikoima on ryhmitelty entistä selkeämmin tehotasojen ja asuinalueiden mukaan.

Lukuvuoden opinto-opas jaetaan jokaiseen kuopiolaiseen talouteen ensi maanantaina. Ilmoittautuminen internetissä alkaa tiistaina ja jatkuu niin kauan kuin kurssipaikkoja riittää.

Internet-ilmoittautumiseen saa tarvittaessa neuvontaa puhelimitse sekä opiston toimistolta Puistokadulta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Savo

Kangasniemellä kateissa ollut 8-vuotias tyttö löytyi hukkuneena

Savon Kuljetus Oy laajensi toimintojaan – Logistiikkapalvelun reiteillä rahti vaihtelee lääkkeistä lehtiin ja leipään

Rakastatko raikasta valkoista, puuta ja puuterin sävyjä? Saatat huudahtaa "Ihana, ihana!" nähdessäsi 19 kuvaa tästä savolaiskodista

Jenkkiautojen aarteet kiilsivät kilpaa Hiekanpään rannassa, kesän päätapahtuma toi tuhansia katsojia Pieksämäelle

Syvänniemellä juhlitaan buddhalaisen luostarin avajaisia – paikalliset toivottivat luostarin tervetulleeksi perinteisillä lahjoilla

Tolpan tulipalo vei sähköt useilta talouksilta Joroisissa

Kesällä Mikkeli on yksi Suomen vilkkaimmista traumapäivystyksistä – Yhteistyötä tehdään joka suuntaan

Hukkuneeksi epäillyn miehen etsinnät jatkuvat – mies nähty viimeksi torstaina, vene löytyi rannasta kumollaan perjantaina

Jäppiläläinen teräspappa Veikko Koukonen paahtaa 94-vuotiaana pitkää päivää pajassaan – Puueläinpihasta puuttuu vielä sarvikuono

Karhuhavainnon aiheuttajaksi epäiltiin kolmea hirveä – Pelkkä epäilys muutti kuopiolaisten suunnitelmia

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.