Kansalaisopistossa voi opiskella liki 20 eri kieltä

Kuopion kansalaisopisto tarjoaa kaupungin säästötalkoista huolimatta entiseen tapaan laajan ja monipuolisen mahdollisuuden opiskella ja kehittää itseään. Alkavalla syyslukukaudella on ainealueita yksitoista ja kursseja 650 kaiken ikäisille opiskelijoille.

Kursseja pidetään Kuopion kaupunkialueella, eteläisellä ja läntisellä maaseudulla, Riistavedellä, Vehmersalmella ja Karttulassa.

Opetusministeriö on myöntänyt opintoseteliavustusta opiskelijoille lukuvuodeksi 2009-2010. Avustus on suunnattu yli 63-vuotiaille, eläkeläisille ja maahanmuuttajille. Opintosetelikursseja on 83. Niihin opiskelijalle myönnetään kymmenen euron alennus. Avoimen opetuksen päivämaksusta annetaan yhden euron alennus.

Kansalaisopistossa voi opiskella lähes 20 eri kieltä. Kielikursseja järjestetään perustasoilta aina vaativimpiin ylemmän keskitason kursseihin. Liikunnan kurssien runsas valikoima on ryhmitelty entistä selkeämmin tehotasojen ja asuinalueiden mukaan.

Lukuvuoden opinto-opas jaetaan jokaiseen kuopiolaiseen talouteen ensi maanantaina. Ilmoittautuminen internetissä alkaa tiistaina ja jatkuu niin kauan kuin kurssipaikkoja riittää.

Internet-ilmoittautumiseen saa tarvittaessa neuvontaa puhelimitse sekä opiston toimistolta Puistokadulta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.