Karaoken SM-kisat järjestetään tänä ja ensi vuonna Tahkolla

Karaoken SM-kilpailu järjestetään tänä ja ensi vuonna Ravintola Piazzassa Tahkolla.

Tänä vuonna kilpailun voittajat valitaan 6.-7. huhtikuuta käytävässä kaksipäiväisessä finaalissa, johon voi tänä vuonna hakea mukaan netti-ilmoittautumisella.

Kilpailu on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille ja vähintään kolme vuotta Suomessa vakituisesti asuneille, jotka eivät ole päätoimisia laulajia. Kilpailussa kaikki tyylit ja laulukielet ovat sallittuja.

Perinteikäs, 90-luvulla alkanut karaoken suomenmestaruuskilpailu (SM-Karaoke) on aiemminkin toiminut ponnahduslautana laulajille, ja nyt tätä puolta kilpailussa halutaan korostaa.

Kilpailun voittajille tarjotaan mestaruustittelin ja tuotepalkintojen lisäksi muun muassa oma levytystuotanto ammattistudiossa, mahdollisuus julkaisuun, artistivalmennusta sekä apua ja kontakteja musiikkibisneksessä.

- Kaikki tyylit ja kaikenikäiset laulajat ovat tervetulleita. Haemme sellaisia esiintyjiä, joita yleisö haluaisi kuulla sen kotikaraokepaikan ulkopuolellakin, ja siksi tänä vuonna palkintoihin on lisätty nimenomaan laulajan uralle, tai ainakin vähän ammattimaisempaan esiintymiseen kannustavia asioita, kertoo SM-karaoken tuottaja Luca Gargano tiedotteessa.