Katso tästä, milloin voit ottaa kausi-influenssarokotuksen Kuopiossa

Kausi-influenssarokotukset alkavat Kuopiossa ensi maanantaina 12. marraskuuta. Rokotusviikkojen 46-47 ja 50 aikana hoitotiimien vastaanotolla hoidetaan vain kiireelliset asiat, koska useat hoitajat ovat rokottamassa ja vastaanottoja on rajoitetusti.

Tiedot ilmaisen kausi-influenssarokotteen saavista kohderyhmistä sekä tarkemmat terveysasemien ja neuvoloiden rokotusajat löytyvät kaupungin internetsivuilta.

Joukkorokotusten lisäksi hoitajat rokottavat omia asiakkaitaan kaikilla terveysasemilla vastaanottojen yhteydessä. Lisätietoa rokotuksista voi kysyä oman alueen hoitajilta sekä puhelinnumeroista 017 186 547 arkisin klo 8-11 ja 017 186 560 arkisin klo 10-11.

Influenssarokotuksen yhteydessä on mahdollisuus ottaa pneumokokkirokote. Tavallisimmillaan pneumokokkibakteeri aiheuttaa keuhkokuumetta, ja riski sairastua siihen kasvaa iän myötä. Pneumokokkirokote on omakustanteinen ja vaatii reseptin. Jos olet kiinnostunut pneumokokkirokotuksesta, ota yhteys vastaanottotiimiisi ja tarkista rokotustarpeesi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.