Kaupunki hakee vuokralaista liiketontille Saaristokaupunkiin – erityisenä toiveena kahvila-ravintola

Kuopion kaupunki hakee vuokralaista Saaristokaupungissa Kanavaharjuntie 2:ssa olevalle liiketontille. Tontti on osoitettu asemakaavassa asuin-, liike- ja toimistorakennusten sekä yleisten rakennusten korttelialueeksi.

Kaupungin tavoitteena on, että tontille rakennettaisiin rakennus, jossa on monipuolisia palveluita mahdollistavia tiloja. Erityisesti alueelle toivotaan kahvila-ravintolaa ja muita palveluita, jotka vastaavan alueen asukkaiden kysyntään.

Hakemuksessa tulee olla suunnitelma tontin tulevasta käytöstä, josta ilmenee ulkonäköön, josta ilmenee muun muassa tekniset ratkaisut ja liikennejärjestelyt. Vuokralainen valitaan hakemusten perusteella.

Kaupungin tavoitteena on, että tontti saadaan rakennetuksi vuoden 2020 kuluessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Savo

Varoitus: Vesisateen liukastamat väylät hyvin liukkaita maanantainakin

Henkilökortteja haettiin ennätysmäärä viime vuonna – hinnan alennus voi lisätä kysyntää tänäkin vuonna

Valepoliisien apurit piilottivat 68 000 euroa vanhuksen rahoja – laajasta vyyhdistä annettiin jo 46:s tuomio

Matkakeskusta odotetaan hartaasti, mutta vanhoihin linja-autoasemiin kulkijoilla olla vahvakin tunneside – tältä Kuopiossa näytti ennen

Poliisi saa Kuopioon uusia poliisiautoja – viime vuonna hälytystehtävien määrässä näkyivät veitset ja huumeet

Nuori kuljettaja ajoi Kuopiossa 159 kilometrin tuntinopeutta

Hornet-ohjaajat harjoittelevat USA:n Stratotankerin kanssa

Joka kerta tuntuu kurjalta lähteä pois", sanovat Mari Kuvaja ja Sami Visa Tahkon-mökillään ja vieraatkin rakastuvat paikkaan – tällä kertaa mökille lensi F1-toimittaja Mervi Kallio

Yhä useammin Tahkon-mökkiä emännöivät miniä ja anoppi yhdessä – kiinteistövälittäjät ja tilasto kertovat, millä hinnoilla mökkikaupat kätellään

Ystävykset Mari ja Sari, 27 vuotta, molemmilla esikoisvauvat ja samannimiset miehet - "No onhan meillä aika paljon yhteistä!"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.