Koivumäen Kartanon keittiömestarille Cordon Bleu -käädyt

Kuopiossa sijaitsevan Koivumäen Kartanon keittiömestarille Harri Ruutiaiselle on myönnetty Suomen keittiömestareiden ammattikunnan Cordon Bleu -käädyt. Käädyt myönnettiin viikonloppuna Suomen Keittiömestareiden liittopäivillä Rovaniemellä.

Suomessa keittiömestarille myönnettävä ammatillinen tunnus on siniseen nauhaan ketjulla kiinnitetty pronssinen tai kultainen laatta.

Suomen Keittiömestarit ry:n myöntämät Cordon Bleu -tunnukset myönnetään alueyhdistyksen esityksestä, ja myöntämisperusteissa korostetaan nimenomaisesti aktiivisuutta jäsenyhdistyksessä.

Keittiömestari Harri Ruutiaiselle tulee maaliskuussa kymmenen vuotta täyteen keittiömestarin virassa Koivumäen Kartanossa.