Kola-Ollin tuomio pysyi hovioikeudessa

Itä-suomen hovioikeus piti voimassa ehdollisen vankeustuomion, jonka mikkeliläinen "Kola-Olli" Hokkanen sai lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä lapsipornokuvien hallussapidosta ja levittämisestä.

Hovioikeus oli samaa mieltä Mikkelin käräjäoikeuden kanssa, että kohtuullinen rangaistus on kolme kuukautta ehdollista vankeutta.

Oikeus määräsi jutun asiakirjat salaisiksi 60 vuodeksi. Julkisuudessa olleiden tietojen mukaan Hokkanen kuvasi viime vuonna kotonaan nuorta poikaa ja julkaisi valmiin videon YouTube-videopalvelussa. Poliisin esitutkinnassa Hokkasen tietokoneelta löytyi runsaasti kuvia alaikäisistä lapsista. Kuvista vanhimmat olivat vuodelta 2006.

Hokkanen valitti hovioikeuteen vain kuvien hallussapidosta. Hovioikeuden mukaan osa kuvista on saattanut tallentua vastaajan koneelle vahingossa.

Olli Hokkanen nousi julkisuuteen vuonna 2006 Ennätystehdas-ohjelmassa. Hokkanen yritti juoda 1,5 litraa Coca-Colaa mahdollisimman nopeasti. Hän keskeytti yrityksensä juotuaan kolme lasillista, ilmoittaen keskeyttämisen syyksi "ei pysty, on niin hapokasta".

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.