Kolme autoa kolaroi Karttulantiellä

Kolme henkilöautoa kolaroi Karttulantiellä Kuopiossa tiistaina loppuiltapäivästä. Onnettomuus sattui kello 16:n jälkeen Rytkyn koulun kohdalla.

Pelastuslaitoksen mukaan kukaan osallisista ei loukkaantunut vakavasti. Ensihoitajat tarkastivat neljän altistuneen voinnin.

Onnettomuus sattui, kun ensimmäisen henkilöauton kuljettaja ajoi Kuopiosta Karttulaan päin ja jarrutti kääntyäkseen vasemmalle Lumpeisentielle.

Toisena tulleen auton kuljettaja hiljensi myös. Kolmannen auton kuljettaja kertoi poliisille, ettei vastaantulijoiden valojen vuoksi havainnut edessä olevaa tilannetta ajoissa, vaan törmäsi edellä ajaneen perään ja tuuppasi tämän päin ensimmäistä autoa.

Kuljettajat ja yksi matkustaja eivät loukkaantuneet ja autot säilyivät ajokelpoisina niin, että kuljettajat saivat siirrettyä autot heti tien sivuun.

Haitta muulle liikenteelle jäi vähäiseksi.

Uusimmat

Savo

Aktiivinen reserviläinen saa kärsimyskorvauksia valtiolta, kun väärä merkintä esti pääsyn rauhanturvaajaksi

Ilmavoimien upseerien syytteet käsitellään toukokuussa – Simputuksen uhreissa oli useita everstiluutnantteja ja majureita

Nainen raivostui lääkkeitä vieneelle miehelle – uhria kidutettiin tuntien ajan

Tahallinen tulipalo tukki valtatien – sankka savu tuprusi autopalosta suoraan tielle

Useiden maiden puolustusvoimien iso testaustapahtuma näkyy myös Rissalassa – kevään tapahtumaan ehkä Ranskan Rafalet ja iso ilmatankkauskone

Auto päätyi penkkaan Iisalmen yössä – kuski ja apukuski niin humalassa, ettei ajajaa saatu selville

Senioriliike haluaisi käyttää eläkerahastoja: "Hyöty valuisi isotuloisille eläkeläisille"

Siilinjärvellä huutokaupataan satoja pulpetteja ja muuta koulutavaraa purettavasta koulusta

Siilinjärven uudet vanhat vastasivat kenkäkysymykseen – katso kuvat ja video Siilinjärven lukion tansseista

Näin lukijat kommentoivat kenkäetikettiä: "Omissa vanhoissa moni tanssi verisin jaloin, kun ei ollut varaa korkkareihin. Tennarit olisivat olleet paremmat."

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.