Kolmisopen Citymarketiin uudet kauppiaat Matkuksesta – "Unelma täyttyy parhaalla mahdollisella tavalla, omassa kotikaupungissa"

K-Citymarket Kolmisopen kauppiaat vaihtuvat. Uusina kauppiaina aloittaa kauppiaspari Topi ja Anni Miettinen. He aloittavat uudessa tehtävässä 1. joulukuuta 2020. He siirtyvät tehtävään K-Supermarket Matkuksesta, jossa he ovat toimineet kauppiaina vuodesta 2017.

Kolmisopen Citymarket on Miettisten neljäs kauppapaikka. K-Supermarket Matkuksen lisäksi he ovat työskennelleet K-Marketissa Tervakoskella sekä K-Supermarketissa Myllykoskella.

– Kymmenvuotinen unelma ja tavoite tulee toteen, kun siirrymme joulukuussa K-Citymarket Kolmisopen kauppiaiksi. Kun aloitimme vajaa kymmenen vuotta sitten K-Market-kauppiaina, asetimme tavoitteen päästä kymmenessä vuodessa etenemään hypermarket-kokoluokkaan. Unelma täyttyy parhaalla mahdollisella tavalla, omassa kotikaupungissa. – K-Citymarket Kolmisoppi on perinteikäs kauppapaikka, jota on kehitetty erinomaisella työllä. Kiitos kuuluu kauppaa menestyksekkäästi luotsanneille Jari ja Sari Kostilaiselle ja henkilökunnalle.

 

Vuodesta 2008 Kolmisopen Citymarketin kauppiaina ovat toimineet Sari ja Jari Kostilainen. He jäävät eläkkeelle joulukuussa. Kauppiaina he ehtivät toimia 32 vuotta.

– Vuosiin on mahtunut viisi erilaista kauppapaikkaa lounas–huoltoasemasta ja ympäri vuorokauden auki olevasta maantievarsihuoltoasemasta K-Marketien kautta K-Citymarketiin. Töitä on tehty vuodesta 1975, ja nyt on aika luovuttaa Kolmisoppi seuraavan kauppiaan huomaan. Kiitos kaikille kanssamme tätä työtä tehneille, etenkin henkilökunnalle ja asiakkaille, Kostilaiset kiittävät.

K-Citymarket Kolmisopen henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä uusien kauppiaiden palvelukseen.

K-Supermarket Matkukseen avataan haku uusien kauppiaiden löytämiseksi. Keskon Itä-Suomen aluejohtaja Jari Kuosmanen kertoo, että uudet kauppiaat on tarkoitus löytää hyvissä ajoin ennen joulukuun alkua, että uudet ja vanhat kauppiaat ehtivät vaihtaa tietoja ja kokemuksia.

Lisätty Jarki Kuosmasen kommentit kello 10.45.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.