Kristillisdemokraatit nimesi kolme uutta ehdokasta, yksi Varkaudesta

Kristillisdemokraattien Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan piirit nimesivät kolme uutta eduskuntavaaliehdokasta, joista yksi on kotoisin Varkaudesta. Varkautelainen farmaseutti Eeva-Kaarina Sulkamoniemi, 54, toimii kristillisdemokraattien kaupunginvaltuutettuna ja teknisen lautakunnan jäsenenä. Sulkamoniemi on ollut aiemmin myös sivistyslautakunnan ja vanhusneuvoston työssä mukana.

Muut nyt nimetyt ehdokkaat ovat kotoisin Joensuusta. Ehdolla ovat pappina useassa seurakunnassa toiminut Tuomo Käyhkö, 65, ja Itä-Suomen yliopistossa opettajana työskentelevä Jasmin Pyöriäinen, 29.

Kristillisdemokraatit tavoittelevat vaalipiirissä kahta kansanedustajan paikkaa. Ehdokaslistan viimeinen paikka on vielä avoin useamman ehdokkuudesta kiinnostuneen takia.

Savo-Karjalan kristillisdemokraattien aiemmin nimeämiä ehdokkaita ovat yrittäjä Pirjo Backman, Suonenjoki, kansanedustaja Sari Essayah, Lapinlahti, hammashoitaja Henna Kainulainen, Siilinjärvi, palveluesimies Satu Melkko, Liperi, vastaanottovirkailija, yrittäjä Jussi Mikkonen, Varkaus, päiväkodinjohtaja Kikkis Mikkola, Joensuu, yrittäjä Henry Määttä, Nurmes, professori Juhani Laurinkari, Kuopio, vahtimestari Jarmo Pippola, Joensuu, diakonia-lähetyssihteeri Minna Sahlberg, Karttula ja kapteeni evp Rauno Taskinen, Kuopio.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.