Kuopio-Tahko Markkinoinnin toimitusjohtaja Wille Markkanen irtisanoutui – Toiminnan kasvu on ollut suuri kysymysmerkki: "Se ei ole oikein onnistunut"

Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:n toimitusjohtaja Wille Markkanen on irtisanoutunut tehtävästään, yhtiö kertoo tiedotteessaan. Markkanen aloitti Kuopio-Tahko Markkinoinnin toimitusjohtajana vuonna 2014.

­Markkanen kertoi Savon Savomille tiistaina irtisanoutumisen lähteneen hänen omasta aloitteestaan.

– On aika etsiä uusia haasteita. Ei irtisanoutumiseen suurta dramatiikkaa liity. Koen niin, että nyt on tarvetta toisenlaiselle ihmiselle, joka veisi asioita tästä eteenpäin.

– Viisi vuotta olen ollut tehtävässä. Nyt olemme tasaantumisvaiheessa ja on tarvetta kehittää toimintaa. Niillä ajatuksilla, joilla olisi halunnut toimintaa kehittää, ei ehkä ollut kysyntää.

– Suuri kysymysmerkki on ollut, miten organisaation ja toiminnan kasvua saadaan eteenpäin, ja se ei ole oikein onnistunut.

Taustalla Markkasen eroa on valmisteltu jo pitkään, ja Markkasen mukaan nyt on hyvä hetki vaihtaa johdossa oleva henkilö, koska talvikausi on päättymässä ja kesän toiminta ja markkinointi on tehty ennakkoon.

Tulevaisuudensuunnitelmistaan Markkanen ei osaa vielä kertoa.

– Irtisanoutumisaikani on menossa, ja voin pitää kertyneet lomat. Olin yrittäjä, kun tähän tehtävään tulin, joten ehkä sille linjalle on luontevaa jatkaa.

Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:n hallitus kokoontuu toukokuussa keskustelemaan mahdollisista toimitusjohtajavalinnoista. Siihen asti käytännönjärjestelyt hoidetaan ostopalvelujen kautta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.