Kuopiolainen biologian kirjojen tekijä palkittiin

Kuopiolainen Marja Tihtarinen-Ulmanen sai lauantaina Suomen tietokirjailijat ry:n oppikirjailijapalkinnon. Hän on Kuopion Klassillisen lukion biologian ja maantieteen lehtori.

Tihtarinen-Ulmanen kuuluu lukion biologian Bios-sarjan alkuperäisiin tekijöihin ja on palkintoperustelujen mukaan sarjan digiosaaja. Lisäksi hän on ollut tekemässä YO biologia -kertauskirjaa ja yläkoulun biologian Koodi-sarjaa.

– Marja Tihtarinen-Ulmanen on Bios-sarjan työryhmän taitava ja idearikas tehtävämoottori. Hän on näkemyksellinen ja monipuolinen osaaja. Hän paneutuu biologian uusiin trendeihin ja tutkimuksen kärkiin perusteellisesti ja tuo niitä lukion oppimateriaaleihin, perusteluissa todetaan.

Tihtarinen-Ulmasen biologian kertauskurssin kerrotaan olevan suosittu ja hänen opiskelijansa ovat saaneet erinomaisia arvosanoja ylioppilaskirjoituksissa.

Palkinto on suuruudeltaan 8 000 euroa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Savo

Varoitus: Vesisateen liukastamat väylät hyvin liukkaita maanantainakin

Henkilökortteja haettiin ennätysmäärä viime vuonna – hinnan alennus voi lisätä kysyntää tänäkin vuonna

Valepoliisien apurit piilottivat 68 000 euroa vanhuksen rahoja – laajasta vyyhdistä annettiin jo 46:s tuomio

Matkakeskusta odotetaan hartaasti, mutta vanhoihin linja-autoasemiin kulkijoilla voi olla vahvakin tunneside – tältä Kuopiossa näytti ennen

Poliisi saa Kuopioon uusia poliisiautoja – viime vuonna hälytystehtävien määrässä näkyivät veitset ja huumeet

Nuori kuljettaja ajoi Kuopiossa 159 kilometrin tuntinopeutta

Hornet-ohjaajat harjoittelevat USA:n Stratotankerin kanssa

Joka kerta tuntuu kurjalta lähteä pois", sanovat Mari Kuvaja ja Sami Visa Tahkon-mökillään ja vieraatkin rakastuvat paikkaan – tällä kertaa mökille lensi F1-toimittaja Mervi Kallio

Yhä useammin Tahkon-mökkiä emännöivät miniä ja anoppi yhdessä – kiinteistövälittäjät ja tilasto kertovat, millä hinnoilla mökkikaupat kätellään

Ystävykset Mari ja Sari, 27 vuotta, molemmilla esikoisvauvat ja samannimiset miehet - "No onhan meillä aika paljon yhteistä!"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.