Kuopion Tennisseuralle puuhataan uutta hallia

Hyvinvoinnin edistämisen johtaja Janne Hentunen ehdottaa, että hyvinvoinnin edistämisen lautakunta esittäisi kaupunginhallitukselle, että Kuopion kaupunki laatii aiesopimuksen Kuopion Tennisseuran (KTS) kanssa uuden tennishallin mahdollistamiseksi. Lautakunta käsittelee asiaa kokouksessaan 12.3.

Kuopion kaupunkirakennelautakunta on hyväksynyt KTS:n aluevarauksen Kuvelammen kentältä läheltä Pitkälahden koulua. KTS suunnittelee nelikenttäistä hallia. Urheilualueella on kaupungin kolme tenniskenttää, jotka on peruskorjattu kesällä 2017. Tenniskenttäalue on talvisin jääkiekkokaukalona.

Tennisseuralle varattavan alueen lisäksi alueelle mahtuu edelleenkin talvella luistelualue ja hiihtohalsteri sekä kesällä juniorikokoinen pesäpallokenttä ja jalkapallon nappulakenttä.

Uusimmat

Savo

Aktiivinen reserviläinen saa kärsimyskorvauksia valtiolta, kun väärä merkintä esti pääsyn rauhanturvaajaksi

Ilmavoimien upseerien syytteet käsitellään toukokuussa – Simputuksen uhreissa oli useita everstiluutnantteja ja majureita

Nainen raivostui lääkkeitä vieneelle miehelle – uhria kidutettiin tuntien ajan

Tahallinen tulipalo tukki valtatien – sankka savu tuprusi autopalosta suoraan tielle

Useiden maiden puolustusvoimien iso testaustapahtuma näkyy myös Rissalassa – kevään tapahtumaan ehkä Ranskan Rafalet ja iso ilmatankkauskone

Auto päätyi penkkaan Iisalmen yössä – kuski ja apukuski niin humalassa, ettei ajajaa saatu selville

Senioriliike haluaisi käyttää eläkerahastoja: "Hyöty valuisi isotuloisille eläkeläisille"

Siilinjärvellä huutokaupataan satoja pulpetteja ja muuta koulutavaraa purettavasta koulusta

Siilinjärven uudet vanhat vastasivat kenkäkysymykseen – katso kuvat ja video Siilinjärven lukion tansseista

Näin lukijat kommentoivat kenkäetikettiä: "Omissa vanhoissa moni tanssi verisin jaloin, kun ei ollut varaa korkkareihin. Tennarit olisivat olleet paremmat."

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.