Kuopion Tuomiokirkossa soitetaan rauhankelloja Aleppon uhrien hyväksi

Kuopion Tuomiokirkossa järjestetään torstaina 29.12. Soita Rauhankelloja -niminen tapahtuma Aleppon uhrien hyväksi. Tapahtuma alkaa kello 18.

Esiintymässä on tavallisia kuopiolaisia kansalaistoimijoita, musiikin harrastajia ja ammattilaisia. Mukana esiintymässä ovat ainakin Tiina Naumanen-Salmela, Leena Ståhlberg, Tiina Taskinen-Viinikainen, Sami Tiainen, Juuso Happonen, Mikko Nenonen sekä Rumpukoulu Komppi. Monitoimija Paco Nucci on luvannut lausua päällään seisoen uuden rauhanrunonsa.

Konsertin organisoivat kansalaistoimijat Juuso Happonen ja JP Korpi-Vartiainen. Luvassa on akustinen ”mökkibändi” ja eri kokoonpanojen omia esityksiä sekä yhdessä laulamista. Mahdollisesti mukana on myös syyrialainen ystävä ja asiantuntija.

Mukaan tapahtumaan voi ottaa kellon vaikka tonttulakista ja soittaa sitä konsertissa rauhan ajatuksen edistämiseksi.

Mukaan odotetaan vielä lisää esiintyjiä ja myös muita apujoukkoja. Ohjelmamaksuista kerätyt varat tilitetään tasan puoliksi sekä Kansainvälisen Punaisen Ristin Katastrofirahastolle että Kirkon Ulkomaanavulle.

Tapahtuma on kaikille avoin.

Tiedusteluihin vastaavat Juuso Happonen numerossa 040-5085 845 tai sähköpostilla juuso@juusohapponen.net sekä JP Korpi-Vartiainen sähköpostilla osoittessa jpkorpi@gmail.com.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.