Kuopion joulukauden avajaisissa on paljon ohjelmaa koko perheelle

Kuopion joulukauden avajaisissa lauantaina 23. marraskuuta virittäydytään kello 11 alkaen jouluisiin tunnelmiin joulupukin ja muorin saapuessa poroineen Kuopion torille.

Joulun avauksen kruununa valoa ja tunnelmaa torille tuovat jälleen karusellit. Karusellit saapuvat torille jo torstaina 21. marraskuuta, ja ne ovat avoinna sunnuntaihin 24. marraskuuta.

Torilla lapsia ilahduttaa avajaispäivän aikana myös Kuopion raviradan ponit ja Rauhalahden kartanon alpakat. Perinteeksi jo muodostunut joulukulkue lähtee tuttuun tapaan kauppahallin takaa saattaen joulupukin ja muorin torilavalle.

Joulukauden avajaisten lavaohjelmassa on Salima Peipon vanneakrobatianumero ja Kuopion Tanssistudion sekä Valosirkus Spektrin esityksiä.

Torikuusen valot sytytetään yhdessä yleisön kanssa. Lisäksi ensiesityksen saa kirjailija Antti Heikkisen kirjoittama Mualiman Navan syntytarina.

Joulukauden avajaisia juhlitaan samaan aikaan kauppahallissa, Kauppakeskus Minnassa, Apajassa ja Carlsonilla. Illan huipentaa perinteinen koko perheen ilotulitusnäytös.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.