Kuopion terveysasemilla vain kiireellistä hoitoa 25.–26. syyskuuta

Kuopion kaupungin terveysasemilla hoidetaan vain kiireellisiä asioita 25.–26. syyskuuta. Tuolloin suurin osa lääkäreistä osallistuu Itä-Suomen Lääketiedepäiville.

Kiireellisissä asioissa yhteyttä voi ottaa virka-aikana oman alueen hoitotiimiin. Yhteystiedot löytyvät osoitteesta https://www.kuopio.fi/kiireellinen-hoito-ja-paivystys.

Vehmersalmen terveysasema on avoinna ja hoitajat ovat paikalla. Riistaveden terveysasema on vastaanoton osalta suljettu. Nilsiän, Maaningan, Juankosken ja Karttulan terveysasemat ovat avoinna normaalisti, mutta toiminta painottuu kiireellisten asioiden hoitoon.

Virka-ajan ulkopuolella KYSin päivystyksessä palvelee maakunnallinen ympärivuorokautinen maksuton neuvontanumero 116 117. Neuvontapuhelimeen pitää soittaa aina ennen KYSin päivystykseen tai Kuopion terveyskeskuksen ilta- ja viikonloppuvastaanotolle lähtöä. Hätätilanteissa on soitettava aina numeroon 112.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Savo

Matti Kuosmanen odotti seitsemän vuotta, jotta hän saisi VR:ltä vanhoja junavaunuja – nyt ne viedään Nilsiään näyttävässä kuljetuksessa

Luke uudistaa toimipaikkansa Maaningalla – tutkimus hyppää digiaikaan

Elisan 5G-verkko laajeni kolmannelle paikkakunnalle Pohjois-Savossa

Pohjois-Savossa kaksi uutta koronavirustartuntaa, tartuntaketjuja selvitetään – molemmat tartunnat kotimaasta

Suloinen, mutta uhanalainen liito-orava voi laittaa kaavoitukset uusiksi – Nyt Kuopiossa papanoitu Tekun kaavan päälle

Kuopio ei noudata valtakunnallista linjausta: Ei testaa koronaa viikonloppuisin – Viikolla testeihin pääsee maanantaita lukuun ottamatta hyvin

Yrittäjät, piispa ja Kuopion kaupunginjohtaja keskustelivat yrittäjiä kurittaneesta keväästä – Tukea oli saatavilla, mutta kaikki eivät uskaltaneet hakea sitä

Ilmoittautuminen kansalaisopistoon alkoi rynnistyksellä – suosituimmat kurssit täyttyivät jo aamupäivällä

Iskikö sarjakakkija Varkaudessa? Pussilantaipaleen uimarannan vesi on taas bakteerien pilaamaa

Veronpalautukset toivat vilskettä kauppoihin niin paljon, ettei kodinkoneliikkeestä ehditty asiaa kommentoimaan – "Veronpalautukset aktivoivat, kun ne tulevat tilille"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.