Kuopion vähävaraisia lapsiperheitä autetaan lauantaina Pirtissä: "Totta kai innostuin heti"

Tulevana lauantaina 18.3. K-Market Pirtissä Kuopiossa on mahdollisuus osallistua Rotaractin Buy One More -tempaukseen, jonka tavoitteena on kerätä tavaralahjoituksia alueen vähävaraisille lapsiperheille.

Tempaus on osa kansainvälisen Rotaractin teemaviikkoa ja se järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Kuopiossa. Kuopiossa tempauksen toteuttaa Kuopion Rotaract yhdessä Hope Kuopion kanssa.

– Lahjoitukset menevät Hope ry:n kautta suoraan Kuopion vähävaraisten ja kriisin kohdanneiden lapsiperheiden käyttöön, Rotaract Kuopion presidentti Taru Matilainen selvittää.

Halukkaat voivat auttaa lauantaina ostamalla omien ostostensa lisäksi yhden tuotteen hyväntekeväisyyteen. Tuote voi olla säilyvä ruoka-aine tai käyttötavara eikä sitä ole pakko ostaa juuri K-Market Pirtistä.

Osallistua voi lauantaina kello 12-16, jolloin Kuopion Rotaract on paikalla kaupassa. K-Market Pirtti valikoitui paikaksi Rotaractin pyynnöstä.

– Totta kai innostuin heti, koska on myös omalta osalta halu olla tekemässä hyvää tämän alueen vähävaraisille lapsiperheille, K-Market Pirtin kauppias Keijo Ollikainen selvittää.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.