Kuopioon avataan uusi peliluola: tarjoaa rahapelejä, livepokeria ja vedonlyöntiä

Kuopioon avataan tammikuussa uudenlainen peliklubi, joka tarjoaa raha-automaattipelejä, pöytäpelejä ja livepokeria. Feel Vegas -peliklubi avataan keskustan Amarillon yhteyteen Kirjastokadulle.

Pelien lisäksi paikassa on tarjolla myös urheiluvedonlyöntiä, lottoa ja ravipelejä. Lisäksi klubilla järjestetään viihdetapahtumia.

Klubi tulee työllistämään noin 20 pelialan ammattilaista, joista reilut kymmenen rekrytoidaan uusina työntekijöinä.

– Tuomme Kuopion ravintolamarkkinaan aivan uudenlaista palvelutarjontaa: saamme tarjota samalla sekä ensimmäisen uuden konseptin Amarillon että RAY:n mukaantulon myötä rutkasti uutta sisältöä asiakkaillemme, muotoilee Osuuskauppa PeeÄssän toimialajohtaja Ville Puustinen.

Kuopion lisäksi Feel Vegas -klubeja avataan parin vuoden sisällä myös muihin Suomen isoimpiin kaupunkeihin. Tällä hetkellä Suomessa on neljä Feel Vegas -peliklubia; kaksi Espoossa, yksi Jyväskylässä ja yksi Rovaniemellä. Jokainen klubi on ilmeeltään erilainen.

RAY:n, Fintoton ja Veikkauksen rahapelitoiminnot yhdistyvät 1.1.2017. Silloin aloittaa toimintansa uusi Veikkaus-niminen rahapeliyhtiö. Uusi Veikkaus tuottaa yli miljardi euroa vuodessa yhteiseen hyvään kaikille Suomessa asuville.

Kuopion peliklubi on ensimmäinen Feel Vegas, jonka avaa uusi Veikkaus-peliyhtiö.