Kuopioon tulossa uusi yökerho Onnelan tilalle

Kuopion yöelämä on saamassa uuden toimijan kaupungin keskustaan. Viime syksynä lopettaneen Onnelan tilalle suunnitellaan parhaillaan uutta yökerhoa. Vuorikadulla sijaitsevat tilat on tarkoitus remontoida sitä varten.

Night Group People -yrityksen toimitusjohtaja Antti Raunio ei paljasta vielä tarkempaa ajankohtaa yökerhon avaamiselle, mutta sanoo konseptin olevan jo valmis.

– Yökerhon aloitusajankohtaa mietitään parhaillaan. Suunnittelupöydällä on sellainen konsepti, jolle Kuopiossa mielestämme on juuri nyt tilausta, Raunio sanoo.

Hän toteaa, että kaupunki kaipaa erityisesti laadukasta ja tyylikästä yökerhoa, jossa tyyli ratkaisee enemmän kuin ikä.

– Kuopiossa on tällä hetkellä paljon pubeja ja sellaisia pubin ja yökerhon sekoituksia. Viime aikoina monet yökerhot ovat panostaneet myös vanhempaan asiakaskuntaan ja ehkä vähän unohtaneet nuoret aikuiset.

Onnela-yökerho sulki ovensa Kuopiossa kesällä 2016. Raunion mukaan konsepti oli jo kulunut ja ihmiset kyllästyivät paikkaan.

– Jos yökerho on kolme vuotta suosittu, jossain vaiheessa ihmiset haluaa vaihtaa paikkaa. Nyt halutaan tulla mukaan uudella suunnitelmalla ja sitä varten hieman pidempi tauko tekee hyvää.