Kysely yliopistolla Kuopiossa: Mitä mieltä olet unisex-vessoista?

Hanna-Riikka Heikka

Mielestä niissä ei ole mitään ongelmaa tai häiriötä ja niitä voisi olla enemmän. Siellä on kuitenkin ne kopit eikä paljaita tiloja. Samat asiat kaikki siellä toimittaa.

Kuva: Tuire Punkki
 

Sari Auvinen

Kyllä unisex-vessat minulle käyvät, eikä ole mitään syytä miksi eivät. Tarvittaessa niitä voisi olla aivan hyvin täällä vaikka enemmänkin.

Kuva: Tuire Punkki
 

Juuso Väistö

Linja niissä on hyvin neutraali. Varmaan ne toimivat toisissa paikoissa ja toisissa eivät. Nuoret ovat varmasti liberaalimpia asian suhteen. Sellaisissa paikoissa, joissa nuoret ovat keskenään, ne toimivat.

Kuva: Tuire Punkki
 

Panu Karjalainen

En ole itse niitä täällä huomannut. Mikä ettei, jos niitä tulee. Todennäköisesti ne toimivat. Ehkä niitä voisi olla enemmän.

Kuva: Tuire Punkki
 

Joonas Palsio

Vessat toimivat samalla eikä ole mitään väliä, mitä mikä sukupuoli siellä käy. Tietysti naisille on nihkeä käyttää pisuaareja, mutta en ymmärrä, miksi ei voisi olla niin sanottuja normaaleja unisex-vessoja.

Kuva: Tuire Punkki
 

Anniina Mustonen

En näe niitä huonona asiana, mutta ei minulla ole kovin vahvaa mielipidettä suuntaan eikä toiseen. Niitä voisi olla enemmän. En näe mitään pahaa siinä, että miehet ja naiset käyvät samoissa vessoissa.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kaupunki lisää unisex-vessoja

Unisex-vessat uupuvat yliopistolta – ylioppilaskunta näkisi mieluusti muutoksen