Lauantai on herättäjäjuhlien vilkkain päivä

Nilsiän Syvärintiellä oli yli kymmenen bussia jonossa lauantai-aamuna.

– Kuusi bussia on jo tyhjentänyt asiakkaansa ja lähtenyt hakemaan uusia, kertoi liikennettä ohjaamassa ollut Erkki Oinonen.

Kymmenen aikaan Nilsiän keskusta oli jo tupaten täynnä herättäjäjuhlaväkeä. Puoli yhdeltätoista alkaneet vuoroveisuut täyttivät juhlapenkit lähes viimeiseen paikkaan asti. Väenpaljoudesta huolimatta järjestelyt ovat toimineet.

– Ilmeisen hyvin on mennyt, sillä puhelimeni ei ole soinut kahteen tuntiin, kertoo juhlien pääsihteeri Simo Korkalainen puolen päivän aikaan.

Lauantai on herättäjäjuhlien vilkkain päivä, sekä kävijämäärän että ohjelman puolesta. Aamu alkoi puoli yhdeksältä aamuseuroilla ja päivän kohokohta oli kello yhdeltä pidetyt päiväseurat.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Herättäjäjuhlat alkoivat - viikonloppuna Nilsiässä voi kohdata, levätä ja veisata

Uusimmat

Savo

Matti Kuosmanen odotti seitsemän vuotta, jotta hän saisi VR:ltä vanhoja junavaunuja – nyt ne viedään Nilsiään näyttävässä kuljetuksessa

Luke uudistaa toimipaikkansa Maaningalla – tutkimus hyppää digiaikaan

Elisan 5G-verkko laajeni kolmannelle paikkakunnalle Pohjois-Savossa

Pohjois-Savossa kaksi uutta koronavirustartuntaa, tartuntaketjuja selvitetään – molemmat tartunnat kotimaasta

Suloinen, mutta uhanalainen liito-orava voi laittaa kaavoitukset uusiksi – Nyt Kuopiossa papanoitu Tekun kaavan päälle

Kuopio ei noudata valtakunnallista linjausta: Ei testaa koronaa viikonloppuisin – Viikolla testeihin pääsee maanantaita lukuun ottamatta hyvin

Yrittäjät, piispa ja Kuopion kaupunginjohtaja keskustelivat yrittäjiä kurittaneesta keväästä – Tukea oli saatavilla, mutta kaikki eivät uskaltaneet hakea sitä

Ilmoittautuminen kansalaisopistoon alkoi rynnistyksellä – suosituimmat kurssit täyttyivät jo aamupäivällä

Iskikö sarjakakkija Varkaudessa? Pussilantaipaleen uimarannan vesi on taas bakteerien pilaamaa

Veronpalautukset toivat vilskettä kauppoihin niin paljon, ettei kodinkoneliikkeestä ehditty asiaa kommentoimaan – "Veronpalautukset aktivoivat, kun ne tulevat tilille"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.