Maxim on joutunut perumaan viikonlopun esitykset vesivahingon takia

Kuopion keskustassa sijaitseva ohjelmaravintola Maxim on joutunut perumaan vesivahingon takia loppiaisviikonlopun näytökset.

Ohjelmassa piti olla perjantaina mentalistin Jenni Sofian Mielen taikaa ja lauantaina Jiri Nikkasen sekä Beatles Bandin esitys Beatles tribute.

– Vahinko tapahtui joulukuun puolivälissä. Jääpalakoneemme alkoi ensin reistailemaan. Sitten huomasimme, että pumppaamossa on vika. Pumppaamo vaihdettiin uuteen, ja olisiko siinä käynyt asennusvirhe, jonka seurauksena vesiputki oli haljennut, Pasi Tiilikainen ohjelmaravintola Maximista harmittelee.

Maximin edellisesitys oli 16. päivä joulukuuta.

– Työntekijämme tuli Maximille seuraavana aamuna. Hän huomasi ensimmäisenä eteisaulan ja keittiön olevan veden vallassa. Vettä oli tullut oikein suihkuamalla.

Vesivahingon myötä tilojen lattioita odottaa purku, kuivatus ja uudelleen asentaminen.

– Tavoitteena on, että Maxim on jälleen auki 12. tammikuuta, kun ohjelmistossa on Tommi Erosen Ihminen!, Tiilikainen kertoo.

Haapaniemenkadulla sijaitseva Maxim avattiin ohjelmaravintolaksi syyskuussa 2016. Ennen nykytoimintaansa tiloissa on toiminut tanssistudio ja elokuvateatteri.

Maxim ei ole säästynyt epäonnelta. Tiilikainen sanoo tilojen kärsineen edellisen vesivahingon viime syksynä.

– Sen takia kuluvan kauden avaus venähti.