Mopoilija löi päänsä ja joutui sairaalaan

Sonkajärveläinen mies soitti lauantaina iltapäivällä hätäkeskukseen mopo-onnettomuudesta. Mies kertoi olleensa kaverinsa kyydissä, kun mopo oli kaatunut. Kuski löi päänsä tiehen ja menetti tajuntansa. Mies vietiin sairaalaan, jossa hän tuli myöhemmin tajuihinsa.

Kyytiläiseksi ilmoittautunut mopon omistaja puhalsi 1,7 promillea. Myös sairaalaan viedyn miehen epäillään olleen juovuksissa. Poliisi selvitteleekin vielä, kumpi nelikymppisistä miehistä ajoi.

Mopoa ei ollut rekisteröity.

Poliisi nappasi lauantaina myös kaksi rattijuoppoa Ylä-Savossa. Keski-ikäinen mies ajoi Sonkajärventiellä ojaan hieman ennen puoltayötä. Onnettomuus sattui Savonvirran kohdalla. Kuski ei loukkaantunut, mutta puhalsi 1,39 promillea.

Kolmekymppinen iisalmelaisnainen jäi kiinni Sonkajärventiellä. Hän puhalsi 1,7 promillea, eikä hänellä ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Naisen avomies oli kyydissä. Myös hän oli juovuksissa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Savo

Matti Kuosmanen odotti seitsemän vuotta, jotta hän saisi VR:ltä vanhoja junavaunuja – nyt ne viedään Nilsiään näyttävässä kuljetuksessa

Luke uudistaa toimipaikkansa Maaningalla – tutkimus hyppää digiaikaan

Elisan 5G-verkko laajeni kolmannelle paikkakunnalle Pohjois-Savossa

Pohjois-Savossa kaksi uutta koronavirustartuntaa, tartuntaketjuja selvitetään – molemmat tartunnat kotimaasta

Suloinen, mutta uhanalainen liito-orava voi laittaa kaavoitukset uusiksi – Nyt Kuopiossa papanoitu Tekun kaavan päälle

Kuopio ei noudata valtakunnallista linjausta: Ei testaa koronaa viikonloppuisin – Viikolla testeihin pääsee maanantaita lukuun ottamatta hyvin

Yrittäjät, piispa ja Kuopion kaupunginjohtaja keskustelivat yrittäjiä kurittaneesta keväästä – Tukea oli saatavilla, mutta kaikki eivät uskaltaneet hakea sitä

Ilmoittautuminen kansalaisopistoon alkoi rynnistyksellä – suosituimmat kurssit täyttyivät jo aamupäivällä

Iskikö sarjakakkija Varkaudessa? Pussilantaipaleen uimarannan vesi on taas bakteerien pilaamaa

Veronpalautukset toivat vilskettä kauppoihin niin paljon, ettei kodinkoneliikkeestä ehditty asiaa kommentoimaan – "Veronpalautukset aktivoivat, kun ne tulevat tilille"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.