Näin aprillipäivä näkyi Kuopiossa: Tiger Woods avasi uuden golfkeskuksen

Kuopion Saaristokaupunkiin avattiin perjantaina uudenlainen sisägolf-keskus. Kävijöitä houkuteltiin paikalle suurella lehti-ilmoituksella, jonka mukaan kaikkien aikojen menestyksekkäin golf-pelaaja Tiger Woods olisi paikan päällä.

Ilmoituksessa kehotettiin ihmisiä tulemaan ajoissa paikalle, koska turvatarkastukset vievät aikaa. Myös laukkuja suositeltiin ottamaan mukaan mahdollisimman vähän, jotta turvatarkastus sujuisi ripeästi.

Megatähden vierailu ei aiheuttanut ruuhkaa tai turvatarkastuksia avajaisiin, ja paikalla oli vain pieni joukko ihmisiä puolilta päivin. Monet olivat arvanneet aprillipilan, mutta tulivat katsomaan tilaisuutta uteliaisuuttaan.

Avajaisissa nähtiinkin Woodsia muistuttava, golf-varusteisiin pukeutunut mies. Mies kiersi jututtamassa ihmisiä ja löi avauslyönnin uudella sisägolfradalla.

Puolitoista viikkoa sitten avattu Kuopion uusi Golfkeskus on tällä hetkellä pinta-alaltaan Suomen toiseksi suurin. Golfin lisäksi keskukseen avataan parin viikon päästä muun muassa laserpelikeskus ja sulkapallokenttiä. Lue lisää Golfkeskuksen avajaisista lauantain Savon Sanomista.

Aprillipäivänä hyväuskoisia höynäytetään

Ilkan aprillipila oli liian uskottava - ensimmäinen ilmoittautui poliisille heti aamulla

Selänne ostaa IPK:n, poliisi ottaa käyttöön miehitetyt kamerapöntöt - näin sinua yritetään höynäyttää aprillipäivänä