Näin liikuntapaikkoja avataan Kuopiossa – uimahalli auki kaikille käyttäjille 8. kesäkuuta

Kuopion Niiralan uimahalli avataan kaikille käyttäjille 8. kesäkuuta. Altaat, pukuhuoneet, pesutilat ja kuntosalit ovat kaikkien käytössä arkisin kello 8–16 ja seurakäytössä kello 16–20. Saunat pidetään kiinni, eikä vesijumppia järjestetä. Viikonloppuisin halli on suljettu kesäkuun ajan. Halli on seurakäytössä jo 1. kesäkuuta lähtien.

Tahko Spa puolestaan avautuu kaikille 15. kesäkuuta.

Kuopio-halli on kesäkuun ensimmäisen viikon auki vakiovuorolaisille. Puku- ja pesuhuoneet sekä kuntosalit ovat poissa käytöstä. 8. kesäkuuta lähtien kuntosalit ja yleisurheilutilat ovat kaikkien käytössä arkisin kello 13–21. Viikonloppuisin halli suljettu. Pukuhuoneet avataan, mutta pesutilat pidetään suljettuna.

Kotkankallion ja Rajalan väestönsuojien salit avataan 1. kesäkuuta. Pesuhuoneet ovat pois käytöstä ja viikonloput salit ovat kiinni. Suurmäentien ja Sammakkolammentien väestönsuojien salit puolestaan ovat auki kesäkuussa sopimuskäyttäjille.

Karttulan, Maaningan, Nilsiän, Riistaveden ja Vehmersalmen kuntosalit avataan kesäkuun alussa ja yhtäaikainen maksimikäyttäjämäärä on 1 käyttäjä/10 m². Pesutilat pidetään suljettuina.

Ulkoliikuntapaikat ovat auki rajoituksia noudattaen. Nurmikentät avataan 7. kesäkuuta pois lukien Väinölänniemen stadionin nurmikenttä, joka avataan 15. kesäkuuta. Väinölänniemen tenniskentät avataan 2. kesäkuuta.

Lippumäen ylipainehalli on kesäkuun auki vakiovuoroille. Huoltorakennus on pois käytöstä.

Liikuntapaikkojen käyttöä heinäkuusta alkaen koskevat ohjeet päivitetään kesäkuun aikana.

 

Kuopion kaupungin ohjattu liikunta, elokuvatoiminta ja asukastuvat ovat suljettuna 1.6.-31.7.2020.

Kesällä 2020 ei toteuteta kaupungin liikunnanohjaajien ohjaamia puistojumppia, vesipeuhuloita eikä lasten liikuntaleiriä. Liikennepuiston autot otetaan käyttöön elokuussa, mikäli tilanne sallii.

Kino Kuvakukko ja Kino Manttu ovat heinäkuussa kesälomalla ja toiminta on suljettuna myös kesäkuun ajan. Elokuvatoiminta käynnistyy jälleen elokuussa, mikäli tilanne sallii.

Asukastuvat ja Alavan palvelutalon harrastetilat pysyvät kesän ajan suljettuina. Asukastupien avaamisesta tiedotetaan elokuussa.

Nykyiset rajoitukset leikkipuistoista ja muilta virkistysalueilta puretaan 1.6. Myös yleisö-WC:t avataan ja tuodaan puistoihin irtopenkit.

 

Tarkemmat aikataulut ja ohjeistukset löytyvät kaupungin nettisivuilta.

Juttua on päivitetty 31.5.2020.

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.