Nainen pakotettiin Oulusta Kuopioon

Kuopion Päivärannasta löytyi tiistaiaamuna pahoinpidelty nainen, joka oli työnnetty autosta kadulle. Auto pakeni paikalta ja nainen jäi harhailemaan Päivärannan-Puijonsarven alueelle.

Töihin lähdössä olleet sivulliset soittivat hätäkeskukseen aamulla ennen kello 7:ää kadulta löytyneestä kylmettyneestä ja verisestä naisesta. Ambulanssin ensihoitajat hakivat uhrin hoitoon Kuopion yliopistolliseen sairaalaan.

Poliisi selvitti naisen henkilöllisyyden. Hän on kolmekymppinen ja asuu Oulussa.

Jätetty joskus aamuyöllä kadulle

Alustavan epäilyn mukaan nainen tuotiin aamuyöllä Oulusta autolla ja jätettiin Kuopioon. On mahdollista, että nainen oli otettu kyytiin väkisin, mutta poliisilla on syytä epäillä naisen ja tekijöiden tunteneen toisiaan.

Matkan aikana naista oli pahoinpidelty autossa tai mahdollisesti myös sieltä ulos viskaamalla. Hänellä oli pahannäköinen vamma päässään sekä vammoja myös jaloissa. Vammat eivät ole poliisin tietojen mukaan hengenvaarallisia.

Poliisi kaipaa havaintoja autosta

Poliisi kaipaa tietoja punaisesta Opel Kadett -autosta, joka saattaa liittyä tapaukseen. Poliisi toivoo havaintoja ja vihjeistä Kadettista ja muista aamuyöllä alueella nähdyistä autoista, autossa olleista henkilöistä ja naisen liikkeistä aamuyöllä Päivärannassa huoltoaseman ja Puijonsarven nokan väliseltä alueelta. Havaintojaan voi soittaa puh. (017) 246 653.

Autossa oli ollut naisen lisäksi ilmeisesti ainakin kaksi muuta henkilöä, joista ainakin toinen on mies. Poliisi epäilee, että kaikilta kolmelta löytyy aiempaa taustaa poliisin kanssa tekemisistä.

Naista itseään ei ole voitu vielä kuulustella.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.