Nosturi nostaa ruokailijat korkeuksiin kesällä Kuopiossa – "Oikea ilmapiiri"

Kuopiossa pääsee ensi kesänä ruokailemaan 50 metrin korkeuteen, kun Dinner in the Sky -taivasravintola tuodaan matkustajasatamaan.

Nosturi vie ruokailijat taivaisiin kesän beach volley -tapahtuman Trust Kapital Openin aikana 2.–5. elokuuta.

Taivasravintolan ruuasta vastaa vuoden 2015 Top Chef -voittaja Anssi Kantelinen. Tunnin mittaisten ruokahetkien lisäksi taivaalle pääsee lyhyemmälle nostolle nautiskelemaan samppanjaa ja Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tehtäviä cocktaileja.

– Kun ensi kerran näin Dinner in the Sky -idean, tuli minulle heti halu toteuttaa elämys Kuopiossa, kertoo tapahtumatoimisto Maccoyn omistaja Jukka Makkonen.

– Etsin vain sopivaa tapahtumaa, jonka yhteydessä tällainen voisi toimia ja sataman beach volley - tapahtuma tarjoaa juuri oikeanlaisen ilmapiirin myös Dinner in the Skylle.