OP Pohjois-Savo aloitti kahden miljoonan remontin Kuopiossa – myös torilla hämmennystä aiheuttanut mittari uusitaan

OP Pohjois-Savon Kuopion konttorissa on aloitettu peruskorjaus, jonka tavoitteena on asiakaspalvelutilojen uudistaminen ja kiinteistön käytön jatkaminen.

Remontissa uusitaan konttorin ilmanvaihtokoneisto sekä korjataan vesikatto. Remonttiin kuuluu lisäksi pienempiä teknisiä korjauksia kuten konttorin infopiste ja katolla oleva kello- ja lämpötilanäyttö. Näyttö on herättänyt tänä talvena huomiota Kuopion keskustassa näyttämällä jopa kymmenen astetta liian vähän.

Lue myös: Pakkasta oli 28, mutta Kuopion torin laidalla oleva mittari väitti itsepintaisesti ihan muuta – syy lähes 10 asteen virheelle on säässä
 

– Konttorimme on avoinna koko remontin ajan ja tarjoamme asiakkaille kaikki palvelut. Toki remontista aiheutuu ajoittain haittaa asiakaspalvelulle melun sekä tila- ja kulkujärjestelyiden osalta, varatoimitusjohtaja Mikko Vepsäläinen pahoittelee.

Remontin kustannusarvio on noin kaksi miljoonaa euroa. Remontin toteuttavat paikalliset yhteistyökumppanit, pääurakoitsijana toimii Rakennustyö Salminen Oy. Remontin on arvioitu valmistuvan kesäkuussa 2019.

Pakkasta oli 28, mutta Kuopion torin laidalla oleva mittari väitti itsepintaisesti ihan muuta – syy lähes 10 asteen virheelle on säässä