Ohittelija menetti autonsa hallinnan ja törmäsi perä edellä vastaantulevaan autoon – viisi autoa kolaroi Kiuruvedellä, kuusi ihmistä sairaalaan

Kuusi ihmistä joutui sairalaan tiistaina hieman kello 16:n jälkeen Iisalmentiellä Kiuruvedellä tapahtuneessa viiden henkilöauton ketjukolarissa.

Pelastuslaitos joutui irrottamaan yhden loukkaantuneen onnettomuusautosta. Hänen lisäkseen kaksi muuta kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan Iisalmeen. Loukkaantuneiden vammojen vakavuudesta ei ole tarkempaa tietoa.

Pahiten vaurioituneissa neljässä autossa oli yhteensä kuusi ihmistä. Heistä kolme meni omin avuin sairaalaan tarkastuttamaan kuntonsa.

Lievimmillä vaurioilla selvinneen auton kuljettaja ei loukkaantunut lainkaan.

Onnettomuuspaikalla on kuudenkympin nopeusrajoitus. Poliisin mukaan onnettomuus tapahtui, kun ylinopeutta ajanut ja muita autoja ohitellut kuljettaja menetti autonsa hallinnan ja törmäsi perä edellä päin vastaantulevaa autoa.

Liikenne pysähtyi onnettomuuden takia kolaripaikalla muutaman sadan metrin päässä Kiuruvedeltä Iisalmen suuntaan.

Puoli seitsemän aikaan illalla liikenne kulki toista kaistaa pitkin, ja pelastuslaitos arvioi, että toinenkin kaista saadaan normaaliin käyttöön vielä tiistai-illan aikana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Juttua muokattu kello 17.27 Lisätty tieto viidennestä autosta ja päivitetty juttua muutenkin kauttaaltaan.