Oikaisu: Olutmestari ei ole huomauttanut Ismo Apellin hotellilaivasta

Yrittäjä Ismo Apellin hotellilaivan tuominen Iisalmeen ei käy sormia napsauttamalla. Aiemmin hanketta vastustettiin Kuopiossa, eikä Iisalmessakaan päästä helpolla.

Iisalmen kaupungin rakennuslupainsinööri Kalevi Koposen mukaan kirjallisen huomautuksen on jättänyt tähän mennessä neljä viereistä asunto-osakeyhtiötä. Virallisesti valitusaika päättyy 16. toukokuuta, mutta rakennusvalvonta ottaa huomioon myös myöhemmin tullee valitukset.

– Suurin osa on huolissaan ympäristön rauhattomuudesta ja järvinäköalan peittymisestä.

Kalevi Koposen mukaan on kuitenkin vielä selvittämättä, onko kaikilla valittajilla ylipäätään valitusoikeutta asiasta.

– Meillä on nyt paljon selvitettävää. Luulisi, että tämä olisi ollut selvä juttu, mutta kyllä iisalmelaisetkin näköjään osaavat valittaa.

Koposen mukaan tilapäistä rakennuslupaa koskeva päätös tehdään todennäköisesti viranhaltijapäätöksenä parin viikon päästä.

Jutusta on poistettu väärä tieto, että Iisalmen Olutmestari Oy olisi jättänyt huomautuksen laivahankkeesta. Olutmestarin mukaan yhtiö on kysynyt kaupungilta vain kysymyksiä, eikä jättänyt kirjallista huomautusta. Savon Sanomat sai yhtiön nimen Iisalmen kaupungilta, kun kysyi huomautusten jättäneiden tahojen tietoja.

Kuopion vatulointi riitti - Ismo Apell yrittää ankkuroida hotellilaivansa Iisalmeen

Hotellilaiva on hyvä Kuopion satamassa

Näyttelijä jatkaa taistelua hotellilaivansa puolesta - Musta Rudolf pysyy kannassaan