Päihderiippuvuudesta voi keskustella Kuopion Apajassa

Päihderiippuvuuteen liittyvää kokemustietoa ja juttuseuraa on tarjolla Terve Kuopio -kioskissa kauppakeskus Apajassa. Toiminta käynnistyi vuoden alussa Tipaton tammikuu -tukipisteenä ja jatkuu nyt kioskin vakiintuneena palveluna.

Vastaanottoajat ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 8–16 sekä perjantaisin klo 8–15. Muinakin aikoina juttuseuraa on saatavilla sopimuksen mukaan.

– Haluamme tarjota ihmisille paikan ja mahdollisuuden tulla juttelemaan päihteiden käyttöön liittyvistä mieltä askarruttavista asioista helposti ja ihan nimettömästi, kertoo koulutettu kokemusasiantuntija Teppo Uotinen.

Vastaanotolle voi tulla ilman ajanvarausta ja juttusille pääse yleensä heti. Hankkeen toteuttaja on Sirkkulanpuiston toimintayhdistys ry. ja rahoittaja on ely-keskus.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Savo

Varoitus: Vesisateen liukastamat väylät hyvin liukkaita maanantainakin

Henkilökortteja haettiin ennätysmäärä viime vuonna – hinnan alennus voi lisätä kysyntää tänäkin vuonna

Valepoliisien apurit piilottivat 68 000 euroa vanhuksen rahoja – laajasta vyyhdistä annettiin jo 46:s tuomio

Matkakeskusta odotetaan hartaasti, mutta vanhoihin linja-autoasemiin kulkijoilla voi olla vahvakin tunneside – tältä Kuopiossa näytti ennen

Poliisi saa Kuopioon uusia poliisiautoja – viime vuonna hälytystehtävien määrässä näkyivät veitset ja huumeet

Nuori kuljettaja ajoi Kuopiossa 159 kilometrin tuntinopeutta

Hornet-ohjaajat harjoittelevat USA:n Stratotankerin kanssa

Joka kerta tuntuu kurjalta lähteä pois", sanovat Mari Kuvaja ja Sami Visa Tahkon-mökillään ja vieraatkin rakastuvat paikkaan – tällä kertaa mökille lensi F1-toimittaja Mervi Kallio

Yhä useammin Tahkon-mökkiä emännöivät miniä ja anoppi yhdessä – kiinteistövälittäjät ja tilasto kertovat, millä hinnoilla mökkikaupat kätellään

Ystävykset Mari ja Sari, 27 vuotta, molemmilla esikoisvauvat ja samannimiset miehet - "No onhan meillä aika paljon yhteistä!"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.